Camdaki Diğer Yüz Kim ?

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
19 yaşlarındaki kız twitter hesabına fotoğraf yüklemek için camda poz verir.Fotoğrafını çeker ve bilgisayarına atar.Resmi gördükten sonra adeta şok olur.Çünkü aynada kendisi yok başka bir yüz var.Hemen sevgilisine haber verir.Sevgiliside geldiğinde bu fotografa gülüp kızla alay etmiştir.Sonra bu fotografı twittere koyup alay etmiştir.Ancak birisi bu fotografa inanıp haberci olan kuzenine gönderir.Kuzenide bunu haber yapar.Şimdilik bu fotograf twitterde dolaşıyor.İşte o fotoğraf:

161017pulseljs1.jpg
 

SH!FT

Uzman üye
20 Haz 2009
1,426
0
asıl kızın resmi ile diğer yüz arasında baya bi boşluk var fake olma ihtimali yüksek

yada kızın sevgilisi bi şekilde kıza eşek şakası filen yapmak istemiş olabilir ,yani kızdan habersiz fotoyu Shoplamış olabilir =))
 

herojan

Uzman üye
16 Tem 2009
1,156
0
h³®º M4®4$™
resmın shoplanmış oldugu çok acık.. yaratıgı karartma ile daha anlamsız hale getirmek istemiş adam 2 resım arasındakı karartma farkıda çok acık daha bunun gibi çok şey yapan kişi her kımse çok acemi :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.