Selamun Aleyküm aynı ağ üzerinde bulunan kamera IP adreslerini nasıl elde edip izleyebilirim ? Şimdiden teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kamera için açılmış olan portların ip adresini arayüzden alıp kamera ipsini izlemen mümkün saygılarımla
ip adresleri örnekti.
modem statik ip : 78.188.1.1
1. kamera ip adresi : 192.1.1.30
2. kamera ip adresi : 192.1.1.40
olsun. ip kameralarda ki yönetim sayfasından hangi porta açık ise onu bulmak icin modem arayüze girmelisin. ben 8060 ve 8061 olarak ayarlıyorum ip kameralardaki port nolarını.
şimdi modemin arayüzüne girip port yönlendirme kısmından diyorsunki
8060 portundan gelen 192.1.1.30
8061 portundan gelen 192.1.1.40
gitsin diyeceksin.
daha sonra statik ip adresini explorer yazacaksın ama hangi kameraya erişmek istiyorsan port numarasın ona göre yazmalısın.
örneğin : http://78.188.1.1:8060 gibi
zaten bu modem arayüzde var port yönlendirme nat kısmında olabilir sen arayüze girersen tekrardan yaz ben teamla bulurum
hocam zaten arayüze girebileceğinizi düşünerek yazdım çünki kamera ip si statikdir port açılması zorunludur o yüzden kamera ipsi ile portu rahatlıkla alıp izleyebilirsiniz diye yazmıştım hocam şu programa bir bak bakalım![]()
Advanced IP Scanner - Ücretsi Ağ Tarama Aracı
yerel ağda taratırsan ip adreslerini görüp ona göre deneyebilirsin
hocam zaten arayüze girebileceğinizi düşünerek yazdım çünki kamera ip si statikdir port açılması zorunludur o yüzden kamera ipsi ile portu rahatlıkla alıp izleyebilirsiniz diye yazmıştım hocam şu programa bir bak bakalım![]()
Advanced IP Scanner - Ücretsi Ağ Tarama Aracı
yerel ağda taratırsan ip adreslerini görüp ona göre deneyebilirsin
Server atma sansin varsa cok kolay alabilirsin
Arayüz ile yapablrdn onada giremiyor isen yapacak bisey yok malesef.
Modem marka model nedir
Arayuze girerken çıkan modem markasi bende sana ona gore sifre vercegm