Beyler hic bisey anlamadim. Allah askina biri duzgunce anlatabilirmi? cok ihtiyacim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
modemi nasıl antene bağlıyacaz anlamadımGünümüzde gelinen son teknoloji ürünler sayesinde herhangi bağlantı kurmadan çanak vasıtasıyla 50 Mbps download hızına kadar internet kullanılabilmektedir. Türkiye'de abonelik yapan birkaç firma bile var. Ama biz ücretsiz kullanacağız diyoruz. Peki nasıl Tv seyrettiğiniz LNB ile bedava download yapabilirsiniz. Upload için ise telefon hattını kullanabilirsiniz. Bildiğiniz üzere kullandığın kadar öde sistemlerinde upload bedava. Ücretsiz internet sağlayan firma ise Outernet. Bağlantı için sadece LNB cihazınızı wifi modem görecek cihaza bağlamak. Bu da internet sitesinde satılıyor 16-64 USD fiyat biçmiş. Yok efendim ben kaçak kullanacağım diyorsanız klasik wifi modemi çanağa yapıştırın ve ücretsiz wifi sinyali bulduğunuzda sabitleyin. Yeni görüşleriniz varsa ekleme yapın, millet bilgilensin.:RpS_cool:
Kardeşim çok kolay zaten o çanakların 1 power girşi bir de lan çıkışı var modemin accsess point ise wan portuna o lan çıkını bağlayıp antene de powerdan güç verirsen bağlanır ama bedava olmaz iss firmalarının pppoe bilgileri ve onların istasyonuna bağlanman lazım hadi Allah’a emanetmodemi nasıl antene bağlıyacaz anlamadım
Benim meslek görünce dayanamadımKaç yıllık konuyu hortlattınız :trl