Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumları okuyorumda birçok gereksiz insan , saçma sapan yorumlarla konuyu kirletmişler, bak kardeşim canlı yayını havklemek için kameralardan uyduya giden sinyali yakalaman ve o sinyali değiştirmen(yani kendi yayınınkiylr) gerekir. buda neredeyse imkansız olup filmelerde mümkündür.
Neden bu kadar fantastik düşünsün ki?
Daha basit tonla yolu var..
bilgi edinip onun uzerine gitmek kotu sey degiil be kardesimçok uzun hikaye boşver canlı yayın hacklewmeyi
çok uzun hikaye boşver canlı yayın hacklewmeyi
paylaş o zaman biz de faydalanalim?
Basit, yayın yapan yeri bul, içerideki adamı vur (yüzünden olmamasına dikkat et) onu sürükle ve kendi doktorlarına o adamın yüzünü sana nakletmelerini söyle, nakil tamamlandığında ve tam oturduğunda git ve bir çalışanmış gibi davran.Sonra zaten tüm her şey senini, tabii bu personelin iznine de bağlı fakat müdürün kılığına girersen işin kolaylaşır.
ay ne kadar basithemen yapıyorum
![]()
Hatasiz insan yokdur bir hata yaptiksa nolmus yaniÖnce düzgün yazmayı öğren14 yaşında çocuk burda hek mek yapmak istiyor biraz ciddi olun be
![]()
aman allahım dediğin çok mantıklı ve hiç fantastik değil üstelik yüz nakli yapılana kadar yayının bitmeyeceği de umuduma umut kattı hemen yarın esra erolu hacklicem :trlBasit, yayın yapan yeri bul, içerideki adamı vur (yüzünden olmamasına dikkat et) onu sürükle ve kendi doktorlarına o adamın yüzünü sana nakletmelerini söyle, nakil tamamlandığında ve tam oturduğunda git ve bir çalışanmış gibi davran.Sonra zaten tüm her şey senini, tabii bu personelin iznine de bağlı fakat müdürün kılığına girersen işin kolaylaşır.
Basit, yayın yapan yeri bul, içerideki adamı vur (yüzünden olmamasına dikkat et) onu sürükle ve kendi doktorlarına o adamın yüzünü sana nakletmelerini söyle, nakil tamamlandığında ve tam oturduğunda git ve bir çalışanmış gibi davran.Sonra zaten tüm her şey senini, tabii bu personelin iznine de bağlı fakat müdürün kılığına girersen işin kolaylaşır.
aman allahım dediğin çok mantıklı ve hiç fantastik değil üstelik yüz nakli yapılana kadar yayının bitmeyeceği de umuduma umut kattı hemen yarın esra erolu hacklicem :trl
kisa ve oz:RpS_thumbup:Boş boş geveleyeceğinize arkadaşa yardımcı olsaydınız veyahut yönlendirseydiniz. Konu 4. sayfaya düşmüş boş post atmaktan başka bir şey yapmamışsınız.
Kardeşim Google'da arama yaptım bir sonuç bulamadım. Arkadaşlarda bilmiyorlar, bakma laf yaptıklarına. Biraz daha araştırma yaptıktan sonra konuya döneceğim.
mesela?bence zor seylerden baslama. Adım adım git