Evet arkadaşlar bugün digi play aldım bunu herkes'e internet üzerinden canlı olarak paylaşmak istiyorum bunu bana anlatır mısınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hocam hani sayfalar'da lig tv'nin yayını yapılıyor yha bende kendi pc'mden lig tv'nin yayınını sizlerle paylaşmak istiyorum nasıl yapa bilirim canlı olarakYani Videoyumu Paylaşmak İstiyorsun ?
Hocam sonu'na kadar haklısın peki ben bunu şöyle yapsam hani internette yayın yapanlar oluyor o görüntüyü program sayesinde kendi tv yayınıma yansıtsam yani lig tv ile benim hiç bir alakam olmadan sadece başkasının yayınını kendi yayınım gibi kullansam yine suçlu durumum olur mu ?Digitürk'ün Yayınını Yapmamanı Tavsiye Ederim Telif Hakkı Çok Vede Tazminat Açarlarsa Kazanırlar.
Digitürk'ün Yayınını Yapmamanı Tavsiye Ederim Telif Hakkı Çok Vede Tazminat Açarlarsa Kazanırlar.
öyle deme bir gün bir denk gelirsin cezası çok büyük 25.000 tl falan geliyor direkalakası yok türkiyede en az 5milyon kişi ekliyor sayfasına hepsinemi dava çacak bence bişey olmaz
Digi Türkte Çalıştım belli Bir Süre Siz Bilmeseniz Bile Arkada Davalar Açılıyor Şonuşta Digi Türk Te Para İle Alıyor O kanalların Yayın Hakklarını Tek Farkı Turksat Değil Eusat Tan Alması bunun içinde ücret Edeniyor.alakası yok türkiyede en az 5milyon kişi ekliyor sayfasına hepsinemi dava çacak bence bişey olmaz
Digi Türkte Çalıştım belli Bir Süre Siz Bilmeseniz Bile Arkada Davalar Açılıyor Şonuşta Digi Türk Te Para İle Alıyor O kanalların Yayın Hakklarını Tek Farkı Turksat Değil Eusat Tan Alması bunun içinde ücret Edeniyor.
+ Arkadasım Yayın Hakkın Yok Baskasından Alırsan yayını Sağdece Kanalın Banlanır Okadar.
Evet arkadaşlar bugün digi play aldım bunu herkes'e internet üzerinden canlı olarak paylaşmak istiyorum bunu bana anlatır mısınız ?
Son kısmı sanırım bana dediniz hocam doğru mu anladım bilmiyorum yani yayını başka yerden alıp kendimden yansıtsam dava tazminatla hiç alakam olmaz sadece yayınım kapatılır doğrumu hocam ?
Saolun hocam teşekkürlerinizi veriyorumEvet Arkadaşım