Çözüldü Caramel hack kullanırsam vac yer miyim?

umutgokmen

Üye
24 Ağu 2017
65
0
İstanbul
Öncelikle s.a arkadaşlar ben bir site buldum bir hile kendisi fakat şöyle bişey var 56 TL bi ücret verip hilenin kodlarını alıyorsunuz herşey hazır isterseniz eklersiniz ayar isterseniz kaldırırsınız hilenin ismini değişip kullanıyorsunu visual studio'dan fakat şöyle bi sıkıntı var vac yermiyim bunu nasıl önleyebilirim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

tetikci159

Üye
4 May 2013
56
0
Etrafta CS:GO oynayan dolu. Neyseki 2 sene önce bıraktım oyunu. Hakaret yemek istemiyorsan girme bu işlere. İnsanlar kendi bileğiyle emeğiyle rank kasmaya çalışıyor. Aklınızdan geçen şey büyük yanlış bence. Duyduğum kadarıyla yeni bir güvenlik sistemi devreye girmiş VACNET diye. Her gün on binlerce vac ban atılıyormuş. CS:GO hilelerden dolayı kitlesinin çoğunu kaybetti. Acımazlar.
 

AROCKS

Katılımcı Üye
26 Mar 2018
945
59
%appdata% ~ Crypted '
Skypeden loras.beas bu adamı ekle dostum görev yöneticisinde her saniye bütün bilgileri değişetiren bi program var onu senin programa birleştiriyor sonra her saniye herşeyi değişiyor hile adı falan bi çeşit hwid id gibi ama random güncelleniyor çoğu güvenlik duvarını aşıyor csyide rahatlıkla aşar diye düşünüyorum.
 

umutgokmen

Üye
24 Ağu 2017
65
0
İstanbul
AROCKS Kardeşim şimdi benim demek istediğim nasıl owerwatch ban amam o kullanıcının elinde fakat şunu demek istiyorum hile vac dalgasında fln vac yememesi lazım + olarak fixlenmemesi lazım bunun içine yapmam laızm o dediğin kişi işime yararmı ?
 

0xd2

Katılımcı Üye
15 Mar 2018
765
211
AROCKS Kardeşim şimdi benim demek istediğim nasıl owerwatch ban amam o kullanıcının elinde fakat şunu demek istiyorum hile vac dalgasında fln vac yememesi lazım + olarak fixlenmemesi lazım bunun içine yapmam laızm o dediğin kişi işime yararmı ?

Vac dalgası 5-10 kişinin kullandığı hilelerde olmaz 50-60 kişiden daha fazlasının kullanılan hilelerde görülür, Fixlenmemesi senin elinde her oyuna gelen güncellemede offsetleri güncelleyip paylaşacaksın bir tanede boş obfuscatorden geçir bitti gitti.
 

Gbmdpof

Kıdemli Üye
23 Eyl 2016
2,001
11
NOT: 2-3 ay önce hileli CS:GO oynamayı bıraktım. Bunlar 2-3 ay öncesine göredir. VAC’a güncellenme falan geldiyse bilmiyorum.

O hileye o kadar para verilmez. Yabacı hacking forumlarına veya GitHub’a girersen görürsün ki internette dolaşan yüzlerce source var ve bunları undetected yapmak gerçekten çok kolay. Tek yapman gereken junk code eklemek, birkaç özelliği değiştirmek/çıkarmak (buna gerek yok ama ben yine de gereksizleri, mesela skin changer, çıkarıyordum) ve hile adı gibi şeyleri değiştirmek. Indigo adlı hileye junk code ekleyip radar ve skin changer özelliğini çıkarmıştım. 1 hafta kadar oynadım ve VAC yemedim. Sonra da CS:GO’yu bıraktım zaten.

TL;DR
O hileyi alacağına internetten public source indirip junk code ekle.
 

goddesofcat

Katılımcı Üye
17 May 2018
661
0
İstanbul
Suçu yasal birşeymiş gibi satın alıpta suç işlemek :) zaten başkasından aldığın kodları paylaştırır-değiştirisen o hile fix yer + sana sattıkları kodun 56 tl olduğu ne malum ? hile açarsan muhakkakki ban yersin fakat yinde ben açıcam benim param var diyorsan sirswagger.com u ziyaret et fakat ben emeğimle ve zevk alarak oynıcam diyorsan hesap satın al
 

AhmetKoca

Katılımcı Üye
24 Haz 2015
253
0
Antalya
Güzel düşünmüşsün yapabilirsen senin açından güzel olabilir. csrkpremium.com dan almıştım zamanında 2 hesabımda ban yemişti. Ama açılır açılmaz değil 1 hafta 2hafta sonra owerwatch dı sanırım :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.