Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Casper Nirvana N220 model tablet PC ye kali linux kurmak için USB den başlatmam gerekiyor fakat hangi tuşla yapacağımı bulamadım bir türlü yardım ederseniz sevinirim
İşletim sisteminin tahminen windows8 veya windows10 olduğununu düşünüyorum,
8 ve üstü işletim sistemlerinde shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat tuşuna basarsan açılırken seni bios ekranına verecektir. (bilgisayar kapanana kadar shift tuşundan elini çekmemen lazım.)
Merhaba, bazı bilgisayarlarda güvenlik nedeni ile "şunla başlat" özelliği kapalı. Misal kullanmış olduğum Asus bilgisayarda böyle bir durum söz konusu. Bu durumda BIOS ayarlarına gidip oradan başlangıcı değiştireceksin.
Casper Nirvana modellerinin BIOS tuşu F2'imiş. Bilgisayar açılırken bu tuşa basıp BIOS ekranından flash belleğini öne alacaksın sonra eğer varsa boot kilidini kaldırıcaksın(genelde güvenlik security bölümünde olur) değişiklikleri kaydettikten sonra flashdan başlayacaktır. İyi forumlar dilerim
Merhaba
Ben Casper Nırvana N410 kullanıyorum Seninki gibi 2si1 arada
ESC tuşu ile giriyorum ben
Windows 10 kullanıyorsan Açılışta F9 a basılı tutarsan Recovery menü açılır ordan usb yı boot ede bilirsin
İyi Forumlar