Ccleaner v2.17.853

_Ms-DoS_

Üye
11 Mar 2009
140
0
30
Trabzon
15n93tc.jpg



CCleaner v2.17.853
Boyut : 2.78 MB
Açılımı Crap Cleaner olan CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu ücretsiz program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.


http://download.piriform.com/ccsetup217.exe
aLıntıdır...
 

___Ms-DoS___

Yeni üye
14 Mar 2009
29
0
30
Trabzon
HaKLısınız

ccleaner ve tuneup her bilgisayara gerekli
HaKLısınız gerçekten tune up iLe pc min ICON Larını deiştirdim başLat menüsünü HızLandırdım ama registery denetLe veya dragfag temizLe o tür şeyLeri kuLLanırken program Pc mi yiyor resmen chdksk açılıyor Pc aÇıLırken denetLiyor ondan sorna Pc res atıyor Windwos/system/Config dosyası bozuk diyor :D:D:D o tür programLar bazı Pc Lere zaarLıudır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.