CD-ROM AÇIP KAPATICI ÇIKTI // Black-Lifee

gencaslan21

Kıdemli Üye
23 Şub 2013
2,067
0
Not Found
Forumdaki Basit Çalışmalardan , Kullanışlı Olacagını Düsünüyorum , Ara Verdigim Programlamaya Dönüş İçin Hazırlanmış Bir Program , Yorumlarınız Esirgemeyin .

Nick Degisti : Black-Lifee

Programı Anlatmaya Gerek Duymadım , Basit ve Kullanıslı .

Çalışmanın Resmi ;




Vürüs Total :Vürüs Total İçin Tıkla

İndirme Linkleri :

Dosya Tc

Dosya Co

Programın Çalışması İçin Net Framework Yüklü Olmalıdır .​
 
Son düzenleme:

Hesap Askıda

Uzman üye
12 May 2013
1,212
0
Merak edenler için kodları
İki buton ekle
Kod:
Private Declare Function mciExecute Lib "winmm.dll" (ByVal lpstrCommand As String) As Long 

Private Sub Command1_Click() 
mciExecute ("Set CDAudio door Open") 
End Sub 

Private Sub Command2_Click() 
mciExecute ("Set CDAudio door closed") 
End Sub

Merak edenler için mantığı
Kod:
Windows Media playere cd'yi aç komutu verir
 

efe2002ozyay2002

Uzman üye
19 Eki 2012
1,044
0
nereye
çok basit ve gereksiz omuş :D ama programlamaya başlamak için ideal.ve daha yararl eyler yapmaya çalış hesap makinesi ile uğraşma :D
 

AKSYL23

Katılımcı Üye
6 Ocak 2013
303
0
İzninizle bir tavsiye vereyim
ilk program için iyi fakat programcılıkta uzmanlaşmak istiyorsanız elinizden geleninde fazlasını yapmalısınız.Programınız gayet güzel başlangıç için.Tavsiyem bu programı sallamayın.
İnternetten pc bilgilerini ekran kartı modelini, harddisk , işlemci modelini vs. ayrıntılı şekilde gösteren kodlar var.Bunları programınıza eklediğiniz zaman bilgisayarım/özelliklerden kat kat daha fazla tercih edilir bir system manager olur.Örneğin ekran kartının modelini aklında tutmayanları her seferinde kasayı açma eziyetinden kurtarırsınız.Birde modelin yazdığı label'e tıklandığında ekran kartının driver sayfasına yönlendirmeyi ayarlarsanız süper olur. (ör zotac 9600 ekran kartı model labelde yazdığı zaman ve labele tıkladığımızda bizi ndvidia nın sitesine ***ürecek. Ati radeon hd 4800 labelde yazdığı zaman ve labele tıkladığımızda bizi amd nin sitesine ***ürecek vb.)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.