Cem karaca & Obur dünya

By_SchrecK

Katılımcı Üye
20 Haz 2009
673
0
İstanbul/Sarıyer_
resim-cem-karaca17.jpg



Karnı büyük obur dünya
Keder dolu acı dünya
Ne gül koydun ne de gonca
Yedin yine doymadın mı?
Seni okuyup yazanı
Yunus gibi bir ozanı
Koskocaman pir sultan'ı
Yedin yine doymadın mı?
Hacı bektaş-ı veli'yi
İmam hasan hüseyin'i
O mübarek Mevlana'yı
Yedin yine doymadın mı?
Fani kurmuşsun temeli
Bilmem sana ne demeli
Koca Mustafa Kemal'i
Yedin yine doymadın mı?
Dünya dünya yalan dünya
Karnı büyük obur dünya
Yedin yine doymadın mı?
 

cky35

Üye
5 Ara 2010
93
0
ordan burdan :)
Aynen kardeşim çok sevdiğim Bir sanatçı idi.

aynen benımde cok sevdıgım bır sanatcıydı bazı ınsanlar gıttıkten sonra degerlerı anlasılırya aynı o sekılde olusunun bıle arkasından musluman degıldı cart curt haberler cıkmıstı cok uzulmustum ama bızım mılletımız her zamankı gıbı sonradan degerını anladı ama hersey cok gectı
 

By_SchrecK

Katılımcı Üye
20 Haz 2009
673
0
İstanbul/Sarıyer_
Yaşım 16 Onun zamanını bilemedim canlı canlı dinleyemedim ama onu tanıdıkça söyledikçe çok sevdim ve gerçekten bu ülke için milletini türklüğü seven çok süper bi cem baba idi :)
 

Agemon

Özel Üye
22 Ocak 2010
6,476
1
Mekanı cennet olsun çok sevdiğim bir sanatçıydı Barış Manço ve Cem Karaca'nın yeri bende bir farklıdır.Güzel paylaşım olmuş kardeşim diğer şarkı sözlerini de bekliyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.