Cep Telefonu İle çekin bu programla ayna gibi yapın!..

BiRkan2

Uzman üye
1 Tem 2007
1,670
49
119
Prison Break
Cep telefonu ile çektiğiniz resimleri bu proğram sayesinde netleştirebilir,hatalarını gizleyebilirsiniz. Aşağıda verdiğim iki resme bakarsanız farkları anlarsınız. Ayrıca programın boyutu da yaptığı işe göre bayağı küçük (2.39 Mb).Proğramın kullanımıda gayet basit , proğramı açtıktan sonra open kısmına tıklayın, uyğulama yapacağınız resmi seçip tıklayın.Daha sonra Pembe renkle yazılı olan GO imgesinin solundaki seçeneklerden birini örnek olarak stronger noise yi seçip GO simgesine tıklayıp ok dedikten sonra save as yapıp resmimizin işlemini tamamlamış oluruz. Süper bir proğramdır arkadaşlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Proğramın Adı: Noiseware Pro 2.5.1.2
Proğramın Boyutu : 2.39 MB
Orjinal Resim:


Proğram Uyğulandıktan sonraki Hali:

Download Linki:
http://www.imagenomic.com/setup/sfe3...oSetup2512.exe

bu da yeni versionu!..
http://www.imagenomic.com/setup/2007...oSetup2601.exe
 

hasanaxoy

Yeni üye
30 Ağu 2007
3
0
teşekkür ama işe yaramıyo denedim bişe değişmedi.. ama yinede paylaşım için saol..
 

hasanaxoy

Yeni üye
30 Ağu 2007
3
0
tamam arkadaşım ikinci versiyonu indirmiştim işe yaramamıştı ama ilki çalışıyo teşekkür.. bide seriali olsa daha iyi olacak;)
 

illegal82

Yeni üye
29 Şub 2008
19
0
kardeş daha önce indirdim ben kullandım bu pro yu güzel bişey aslında ama full versiyonu yokmu keylisi keyini bulursanız sevinirim tşkler ama yinede paylaşım için saol
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.