Cevaplayan abilerime şimdiden teşekkür ediyorum

alikose115

Yeni üye
3 Haz 2010
37
0
Merhaba THT ailesi,

Öncelikle 6 senedir bu gruptayım ve grupta bir sürü başlıklar inceledim. Bir sürü makale okudum.
Konular açtım abilerim yöneticilerim bana çözemediğim konularda yardımcı oldular.

Teşekkür ediyorum...

Fakat kendimi geliştirmek konusunda kendimi kararlı hale getirmek istiyorum. Grupta çok güzel konular çok güzel paylaşımlar ve daha bir çok güzel yazılar oluyor. Bunları okumak benim çok hoşuma gidiyor. Ama ben bu konuda kendimi kararlı kılmak istiyorum.

Bana bu konuda yardımcı olacak yönetici abilerim, yarbaylarım, teğmenlerim bir çok üst düzey yöneticilerimden başlangıç için faydalı olabilecek varsa tht sitesini hangi bölümlerinde araştırma yapmamı tavsiye edecek, üst düzey yöneticilerime bana bu konuda yardımcı olabilecek linkler varsa alternatifli kaynaklar istiyorum.


Saygılarımla
 

Whisber

Kıdemli Üye
13 Nis 2014
3,694
1
Wep ise ; html - php / .net tabanli ister isen c#(asp.net) - css. Ogrenmeni onermekteyim. Js ogrenmende de fayda var. Arastirip karar ver.
Sitenin yapi tasi html diyebilirim php degil.

Masaustu ise c#

Oyun c#(unity)

Android java
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.