Ceys'e noldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deltaturk

Katılımcı Üye
26 Kas 2020
925
1,007
Green Team Mersin Daire Bşk.
Kimlerin yok deseydin liste daha kısa olurdu.
Geçmiş yönetim mevcut yönetim ve yüksek istişare üyeleri ve özel üyeler bunlar ben bu foruma üye olduğum tarihten bugüne bildigim tanidigim insanlar dostum. Onlarla diyalog içinde olmam gayet normal.

@Baysal 3 4 yıldır bu forumda admin ve baysalı ilk mod olduğum yıllardan bilirim rapor verilen yöneticiydi ama bak şuan bu forumda kaç yıldır var ve bizim dostlmuz o yıllara dayanır.
Daha Foruma ayak basmamıştım yıllar öncesinden Yönettiğim bir kurumsal sayfada adını görmüştüm.
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,386
2,002
Dinlenmede.
Araya girmek gibi olmasın fakat hosting firmasında ben de görmüştüm.
yanılmıyorsam yüz yüzede görüştük ama beni bilmiyor :)


Forumdan yüz yüze görüştüğüm tanıştığım insanlar oldu yakın çevre maras antep hatay adana mersin gibi yakın illerden osmaniye gelip oturup çay içtiğimiz olmuştur 4, 5 yıl önce.
 

'Herodot

Asistan Moderatör
30 Eyl 2017
437
286
Kuvâ-yi Milliye
Bütün eski topraklar bu konu da toplanmış;

Bazı isimleri hala çevrimiçi görünce mutlu oluyorum, örnek alınması gerekir.

Sıkı dostluklar diliyorum herkese 🌹
 

Quiklav

Adanmış Üye
8 Eyl 2016
7,030
56
127.0.0.1
Yönetime girip biraz zaman geçirince üst düzey yönetici oluyorsun o seviyede bırakırsan özel üye rütbesi veriliyordu. Eskiden bu şekildeydi tabi. Eskiden yönetime girmek bile büyük başarı iken şimdi online listesinin yarısı yönetici abiler ile dolu.. bir yerlerde yanlışlar olduğunu degerlendiriyorum..
Her kelimesine katılıyorum ve hatta %90ı öyle şu anda
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.