Selam arkadaşlar..Cgn ip sistemini kullanmayan bir internet sağlayıcısı varmı ? Şuan lanet olası türkneti kullanıyorum.(85TL- 35Mbps) Okadar saçmaki bazen pc'ler bağlanmıyo telefonlar bağlanıyo sadece, bazende tam tersi.. genelde geceleri gidiyo bağlantı anlıkda değil 30 40 dk sürebiliyor. Şimdi başka bir firmaya geçiş yapmayı düşünüyorum cgnat olmasın yeterli.. port yönlendirmeside yapamıyorum tabi bu yüzden..araştırdım herkes cgn sıkıntsı yaşıyor ve genel olarak firmaların hepsinde var... 5-6 ay öncesine kadar dsmart kullanıyordum onda böyle bir şey yoktu sözleşmem bitti diye türknete gecmiştim.. simdi dsmart'ada şikayetler var.. Netspeed ve Fixnet te cgn sistemi yokmuş sanırım... Kullanan varmı ? Stabil mi kopukluklar oluyormu..? Telekom düşünmüyorum çünkü pahalı ve cgn işide şansa kalmış.... Görüşme yapacağım firmalara şart koşacağım eğer cgn havuzuna dahil olmayacaksam firmanıza geçiş yapacam diye ... bir nevi tehdit :siritan2 Belki tamam lan gel cgn siz verecez söz derler :sırıtan:sırıtan
Yada şuna geç diyebileceğiniz uygun, cgn olmayan bi iss kaldımı
Yada şuna geç diyebileceğiniz uygun, cgn olmayan bi iss kaldımı