chatgpt model 1 veya 2 ye nasıl ulaşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jexan

Yeni üye
6 Mar 2021
23
5
merhaba öncelikle. chatgpt model 1 veya 2 ye nasıl ulaşırım bilgisi veya yöntemi olan varsa yardımcı olabilirmi?
 

Senior Beyaz

Katılımcı Üye
6 Mar 2016
470
136
root@beyaz:
Merhabalar,

Bildiğim kadarıyla maalesef bu mümkün değil. ChatGPT kendi bünyesinde güncelleme aldığı için eski versiyonlarının olduğu ayrı bir paketi bulunmuyor.

İyi Forumlar...
 

ByFelez

Uzman üye
9 Tem 2013
1,818
1,774
Daha önceden GPT-4 modelinin entegre edildiği farklı web projeleri vardı ancak OPEN AI bunları Telif hakları kapsamında engelledi.
 

Enistein

Kıdemli Üye
16 Eyl 2012
2,222
1,228
Amsterdam
Merhaba,

Open AI normalde kar amacı gütmeyen bir kuruluş. Bundan dolayı yaptıkları bütün işler open-source'dir. Open source olmayanların da akademik makaleleri internette mevcuttur. ChatGPT ve dall-e sonrasında open ai kar amacı gütmek için başka bir şirket daha kurdu. Fakat, vakıf hala kar amacı gütmediği için bütün herşey opensourcedir. Konuna gelirsek hugging face üzerinden GPT2 olarak aratırsan onlarca model bulabilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.