Cheat Engine 1-2 Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SsuSsKun

Katılımcı Üye
7 Kas 2011
258
0
******/*****
Merhaba Arkadaşlar oyun hack yazılımına yeni başladım değerleri değiştirme vb. şeylerde baya ilerdeyim fakat takıldığım sorular var...

Mesela Nasıl Bir oyunda Wall Hack yapabilirim doğru program hangisi loglarını nasıl bulabilirim? cheat engine den bulabilirsem biri örnek verebilirmi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...





 

SsuSsKun

Katılımcı Üye
7 Kas 2011
258
0
******/*****
evet dostum fakat şunuda yazdım "doğru program hangisi" :) Cheat Enginede sayısal işlem yapıldığını biliyorum bilmediğim nokta oyunda bunu nasıl yapabilirim cheat engine değilse hangi program yinede teşekkürler ilgin için :)
 

Rellph

Yeni üye
1 Ocak 2012
31
0
Dostum Cheat Engine ramda veri bulma aracı siz bulmuyorsunuz verileri o buluyor..
Yani şimdi oyuna giriyorsun ve tam canını yazıyorsun.Daha sonra "Exact Value"yazan kısmı silip unknown initial value diyorsun ve aratıyorsun.daha sonra "unknown..."yazan kısmı silip decrase value by yazan kısmı geliyorsun ve oyuna dönüp yüksek bi yerden atlayıp azaln can miktarını giriyorsun.1 yada en fazla 4 veri gldi diimi.Hepsini seçmiceksin.O yüzden oyuna geri dönüyorsun bir kez daha atlıyorsun ve canının son miktaı hangi adreste yazıyorsa onu inidirp diğerlerini siliorsun.indirdiin adresten adress writes diip oyunda bida atlıyorsun ve bir veri gelcek onu sağ tıklayıp more info diorsun orda yazar parantez içindeki 3 lü harf grubunun değeri otrda yazar onu alıyorsun ctrl+c yap sonra kapatıyorsun infoyu tools diosun auto assemle fln code injectiona glcen orda ki 3lü gurubnu silcen ctrl v yap sonra place yazan yere sonra çııkk sonra point glcek onu memorey sine gir ordaki en baştaki dizini ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? yap sonra oyuna dön ve abi bakki duvarda yürüyorsun ayrıca atlamaya basınca atlıyorsun bida basınca yine sınırsız uçuosun :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.