Bugün otobüsde giderken havaya baktığımda sürekli bu izleri gördüm ve araştırma yaptım bunun sonucunda chemtrails adlı bir ismi olduğunu herkesin karşılaştığını öğrendim.Gerçek olmaması biraz zor normal uçak diyebilirsiniz fakat normal uçağın yaydığı buhar en fazla 20 dakika havada kalabilirken bunlar saatlerce duruyor ve bulutların üstüne sıkıyorlar normalde uçaklar ise bulutların altından uçarlar.Büyükşehirlerde çok daha fazlasını görebilirsiniz eninde sonunda göreceksiniz bu chemtrails izlerini merak etmeyin.
Gökyüzünde gördüğümüz uçak izlerinin ve bu izlerin kalıntılarının bazılarının aslında gökyüzünden uçaklarca saçılan ve insanları etkileyen kimyasal maddeler olduğunu düşünenlerin bu kimyasal madde bırakma hadisesine verdikleri isim. bazı sabahlar gökyüzünü bu izlerle dolu olarak görünce insan acaba demeden de edemiyor. (bkz: komplo teorisi)
Kaynak:Ekşi Sözlük.
Bu gazların içeriğindeki baryum, alüminyum, silikon karbür gibi maddelerin uçak motorları için çok sağlıklı maddeler olmadığı açık. bu da bu işlemin kasıtlı olarak yapıldığını düşündürüyor.
bu konuda bir çok komplo teorisi var; mesela bu kimyasalların insanları psikolojik olarak pasifize ediyor oluşu bu iddialardan biri.
bir diğer iddia da; dünya atmosferine, gelecekteki bir uzaylı kolonizasyonu için abd hükümetiyle işbirliği içindeki dünyadışı canlılar tarafından jeomühendislik uygulanıyor olması, hatta bu teori bir başka korkutucu teori olan fema ve yeraltı sığınakları iddialarıyla bağdaştırılıyor.
Daha Ayrıntılı Bilgiyi Turkiye Chemtrails Takipçileri adresinden öğrenebilirsiniz.
Konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Tam olarak inaniyorum chemtrails olayına diyemem yoğunlaşma izide olabilir :secret
Kaynak:Ekşi Sözlük.
Bu gazların içeriğindeki baryum, alüminyum, silikon karbür gibi maddelerin uçak motorları için çok sağlıklı maddeler olmadığı açık. bu da bu işlemin kasıtlı olarak yapıldığını düşündürüyor.
bu konuda bir çok komplo teorisi var; mesela bu kimyasalların insanları psikolojik olarak pasifize ediyor oluşu bu iddialardan biri.
bir diğer iddia da; dünya atmosferine, gelecekteki bir uzaylı kolonizasyonu için abd hükümetiyle işbirliği içindeki dünyadışı canlılar tarafından jeomühendislik uygulanıyor olması, hatta bu teori bir başka korkutucu teori olan fema ve yeraltı sığınakları iddialarıyla bağdaştırılıyor.
Daha Ayrıntılı Bilgiyi Turkiye Chemtrails Takipçileri adresinden öğrenebilirsiniz.
Konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Tam olarak inaniyorum chemtrails olayına diyemem yoğunlaşma izide olabilir :secret
Son düzenleme: