Merhabalar, bu sorun herkeste var isterseniz 20 adet sekme açın tekrar deneyin burada her sekme açık olduğu andan itibaren uykuya girmiyor hepsi için anlık işlemler yapmaya çalışıyor aynı linux gibi boşta kalan rami kullanmak istiyor mantığı ile ilerliyor buda sistemde sıkıntıya yol açıyor bunun için sekmeler arası dolaşımda sekmeleri uykuya alan kullanıcıyı izlemeyen bir eklenti tercih edilirse sıkıntı bir nebze inmiş olur neden daha fazla kullanılıyor açık ve gerçek arkadaşlar tüm tarayıcılardan hızlı çalılıyor bana kimse istatistikleri göstermesin yüksek performanslı makinem var bende sorun yaşabiliyorum lakin chrome tercih ediyorum.
Şuan da chrome ile ilgili ve windows güncelleştirmesi arasında büyük bir sıkıntı var bilgisayarda anlık donmalar meydana geliyor bu donmalar 10 ile 15 sn. süreler ile bazen sık sık bazen belli zaman dilimlerinde meydana geliyor en çok chrome açık iken bu olay daha fazla oluşuyor okuduğum güncellemelere göre windows yeni güncellemesi ve chrome istemcisi arasında bir ilişki sorunundan bash ediyor gerçeli çözümleri yaptığım halde sorunu çözemedim benden daha iyi araştıran arkadaşlar varsa banada çözümü bildirmelerini isterim.
İyi Forumlar..