Çift Ekran Sorunu

3 Haz 2017
145
0
HDD
Merhabalar Monster laptop aldım. çift monitör yapacaktım ve hdmi to vga kablosu aldım kabloları taktım fakat görüntü aktarmadı. iki ucu hdmi olan kabloyu televizyona taktım ve gene çalışmadı. bilgisayar hdmi çıkışını görmüyor sanırım. + olarak win10 kullanıyorum ve daha etkinleştirmedim bu sebepten dolayı çift ekran olmuyor olabilir mi ?
 

AYTGMN

Üye
14 Ocak 2019
154
0
Oncelikle merhaba
Sorunun win 10 un etkinlestirmediginden kaynakladigini dusunmuyorum ayarlamalari hdmi a gore ayarladinmi yani gerekli ayarlari yaptin mi ?
 

AYTGMN

Üye
14 Ocak 2019
154
0
Yani aslinda cozunurluk demiyorum cozunurlugu bosverin SIZ SADECE SUNU YAPIN hdmi takin tv de hdmi i secin laptoptada WINDOWS + P diyin cikan benude ikinci ekrani secin
 
3 Haz 2017
145
0
HDD
Yani aslinda cozunurluk demiyorum cozunurlugu bosverin SIZ SADECE SUNU YAPIN hdmi takin tv de hdmi i secin laptoptada WINDOWS + P diyin cikan benude ikinci ekrani secin

Denedim fakat olmuyor :( başka önerebileceğiniz birşey yok mu

Kabloları taktıktan sonra Windows Tuşu + P 'den harici monitörünü aktif ediyor musun?

Evet ediyorum fakat monitörü görmüyor bilgisayar ekranlara bakıyorum 1 ekran bağlı diyor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Qwx

Kıdemli Üye
30 Nis 2012
2,728
13
Merhaba,
Kablonun çalışıyor olduğundan kesin bir şekilde eminseniz FN + F7 tuşuna basıp Extend seçeneğini işaretleyiniz sorununuz çözülecektir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.