cihaz şifresi kırma

haydaa_

Yeni üye
9 Ağu 2022
30
5
selamın aleyküm arkadaşlar ben bi cihaz şifresini kırmak istiyorum bunu nasıl ve hangi yöntemle yapıcam
 

nineleven

Yeni üye
1 Kas 2022
10
1
selamın aleyküm arkadaşlar ben bi cihaz şifresini kırmak istiyorum bunu nasıl ve hangi yöntemle yapıcam
Selam haydaa_
Bilgisayar şifrelerini kırmak istiyorsan ağ içi veya da backdoor saldırıları ile deniyebilirsin ancak bunları eğer başkasının cihazlarına yaparsan suç işlemiş olursun.
En temizi zararlı yazılım kullanarak bilgisayara veya telefona sızmak ve keylogger kullanmak.
 
9 Ara 2021
225
42
@haydaa_
pc şifresi kırmak için flash belleğe iso yazdırıp boot menüsünden flash bellekle başlatıp sam amca dediğimiz program var, user kullanıcı administratator kırıyo, eposta ile açılan oturumlar için oda iso dosyası ama programın ismini unuttum ,zamanında asus leptop windows 8.1 mi windows 10 eposta şifre ile açılmış oturum, şifreyi o programla kırmıştım ismini unuttum oda flash belleğe yazdırılıyo , telefon için andoridse room root olayları var, kurtarma modundan program yükleyip pc ara kablo yada hafıza kartı ile yada flash bellek ile kırarsın onuda ,apple ise jely break mi program vardı onu yüklemen lazım onun hakkında tam bilgim yok
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.