Çin Malı İphone 6-7 ??

ByMefta

Uzman üye
23 Eyl 2009
1,540
0
Çalıştığım yerde arkadaş note8 almış replika 800 tl ye. Birebir aynı gözüküyordu .Nerden aldığını söylemedi sorduğumda. şahsen almam garantisi hiç yok bozuldumu muhattabı yokmuş.Aldın ne çıkarsa kaderine diyor.
 

ghostblue

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,043
0
ütopya
Yada Telefona İos R,om Yüklemek İstiyorum

Bulamıyorum

Yok.

Not ; Htc Desire 820g plus

Dün de dedim aynı şeyi İOS rom diye bişey yok olamaz, Android ile İOS işletim sistemleri farklı şeyler, birbiri üzerine kurulamazlar. Yalnızca Launcher dediğimiz programla İOS görünümü kazanabilir. Ayrıca replika diye alacağın telefonlar da android işletim sistemli haberin olsun.

dışarıdan güzel içeriden kötü gözüken telefona çakma iphone 7 denir kardeş telefon bu insan değil dışarıdan güzel gözükmesine gerek yok iç özellikleri güzel olsunç.

Önemli olan iç güzelliği :trl
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.