ClashBot Premium 7.4 Ve 7.5

Foeala

Yeni üye
25 Eki 2015
1
0
Kardeşim kayıt olmaya çalışıyorum ama sayfa yüklenmiyor bi bilgin var mı acaba.Eline emeğine sağlık bu arada teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

kimmbubatuhan

Katılımcı Üye
20 Eki 2014
395
0
Video mevcuttur.

Arkadaşlar üyelik yeri :
Kod:
http://boostbot.org/forums/index.php?app=core&module=global&section=register
 

kimmbubatuhan

Katılımcı Üye
20 Eki 2014
395
0
Arkadaş teşekkür butonuna basmanız yeterlidir benim için iyi kullanımlar.

Gems harcıyo diyen arkdadaşlara sesliniyorum hile ingilizce olduğu için premium diye herşeyi açarsanız arada boost kısmınıda basarsan askerleri hızlı çıkarır bu sizin sorununuz tik'i kaldırarak sorunu çözebilirsiniz hemen kötülemenize gerek yok bunları kendim için değil sizin için paylaşıyorum teşekkür ediceğinize laf söylüyorsunuz lütfen yapmayın..

İyi yorum ve teşekkür atan arkadaşlarımada iyi kullanımlar dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.