Arkadaşlar aranızda bu Claude yapay zekayı chatgpt gibi manipüle ederek istediğini yaptirabilen bunu çözebilen biri varmı denedim yapamadım yapabilen varmı acaba yardımcı olabilecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Claude için zor ama yapılabilir, güncel jailbreak tekniklerini değiştirip deneyebilirsin, ben gpt 5.3 için 1 saat uğraştım sonunda yaptım ama claude modelleri için daha zor olurArkadaşlar aranızda bu Claude yapay zekayı chatgpt gibi manipüle ederek istediğini yaptirabilen bunu çözebilen biri varmı denedim yapamadım yapabilen varmı acaba yardımcı olabilecek
Chatgpt de yarayan bir çok tekniği denedim de hiçbiri olmuyor chatgpt hatta bence bayaa bir kolay birçoğu tekniği denedim çalışan Claude yemiyor ama daha ugrasicamClaude için zor ama yapılabilir, güncel jailbreak tekniklerini değiştirip deneyebilirsin, ben gpt 5.3 için 1 saat uğraştım sonunda yaptım ama claude modelleri için daha zor olur
bence uzun bir uğraş sonucu çözebilirsin, açıklar kapatılmaz geciktirilir sadece.Chatgpt de yarayan bir çok tekniği denedim de hiçbiri olmuyor chatgpt hatta bence bayaa bir kolay birçoğu tekniği denedim çalışan Claude yemiyor ama daha ugrasicam
Yarın denerim yapabilirsen dönüş yaparım konuyabence uzun bir uğraş sonucu çözebilirsin, açıklar kapatılmaz geciktirilir sadece.