Arkadaşlar kız arkadaşımın fotoğrafi kullanarak ama ifşası ona ait değil yani clipbait gibi birşey bir sitede paylaşıldı savcılığa şikayet ettim ne zaman çözüme kavuşur ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, öncelikle başına gelen olay çok üzücü. Savcılıktan geri dönüş 1 hafta içerisinde olur diye düşünüyorum.Arkadaşlar kız arkadaşımın fotoğrafi kullanarak ama ifşası ona ait değil yani clipbait gibi birşey bir sitede paylaşıldı savcılığa şikayet ettim ne zaman çözüme kavuşur.
20 yaşındaki üniversiteli arkadaşın mı?Arkadaşlar kız arkadaşımın fotoğrafi kullanarak ama ifşası ona ait değil yani clipbait gibi birşey bir sitede paylaşıldı savcılığa şikayet ettim ne zaman çözüme kavuşur.
Hocam fotoğraf gerçek içindeki şeyler sahte nasıl problem olmasın kendinizden pay biçin ???? Siz erkeksiniz sizin bile tanıdığınız birine WhatsAppdan bu link spamlansana suratiniz koyulup ne hissedersinizeğer arkadaşın 20 yaşındaki üniversiteli ise kanka ben videoları izledim fake neden ciddiye alıyorsunuz ki?
savcılık gereğini yapacaktır:
Savcılıktan en yakın zamanda dönüş gelir umarım zor bi durum beklemekten baska bir çözümü yok gibiHocam fotoğraf gerçek içindeki şeyler sahte nasıl problem olmasın kendinizden pay biçin ???? Siz erkeksiniz sizin bile tanıdığınız birine WhatsAppdan bu link spamlansana suratiniz koyulup ne hissedersiniz
Aynen hocam birde cloudflare kurup ipyide gizlemiş nasıl bulabiliriz 4 yıldır cezaevindeyim yeni çıktım ben unuttum herşeyiSavcılıktan en yakın zamanda dönüş gelir umarım zor bi durum beklemekten baska bir çözümü yok gibi
genelde para koparmak için yapıyorlar.Hocam fotoğraf gerçek içindeki şeyler sahte nasıl problem olmasın kendinizden pay biçin ???? Siz erkeksiniz sizin bile tanıdığınız birine WhatsAppdan bu link spamlansana suratiniz koyulup ne hissedersiniz