arkadaşlar bnm cmd açılmıyor , hata veriyor yardımcı olurmusunz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardes hiç birsey açılmıyor , cmd tıklıyorum bişi açılmıyor bu arada görev yöneticiside buga girdi oda açılmıyor gpedit.msc kısmından düzeltmeye çalışıyorum ama oda cmd gibi açılmıyor .. napsam acaba yaaResim atarsan yardımcı olabilirim![]()
hmm biliyorum format istiyorda bnm demek istediğim format atmadan düzeltilemezmi ...En kolayı verilerini belleğe falan kaydet format at
Aynısı benim sınıfımda arkadaşımada olmuştu
sistem geri yükleme yaptım düzelmedi kardes format at diyorsunda format atılmadan olmazmı ya pc de çok fazla veri mevcut ...trojan yemişsin virüs tarat sistem geri yükle veya format
combofix bir virüs programımı ?combofıxle tarat bır ıstersen virüs yedıysen :/
önerdiğin bir virüs programı varmı kardesim benim ya sana zahmet bir yardım etGG Logger RAT Trojan vs. vs. yemişsin.
AntiVirüs yükle
önerdiğin bir virüs programı varmı kardesim benim ya sana zahmet bir yardım et
tamam kardesim çok teşekkür ederim ..Avast , Webroot , Avira
En çok önediğim Avast ve Webroot
Ne demektamam kardesim çok teşekkür ederim ..
Ne demek:mml
Sanırım Format Atmak Şart oldu çünkü silinmeyen dosyalar var ..Bilmediği programları kaldırıp bilmediğin dosyalarıda sil sonra güvenli modda yeniden başlat ve derin bi virüs taraması yap olmazsa mecbur format atıcan başka çare yok
Bilgisayarı Güvenli Seçenekleri İle Başlat Bilgisayarı Onara Tıkla Geri Yükle Fakat 1 Ay Öncesine Yükle
Güvenlik Şeceneklerine Girmek İçin : Bilgisayar Açılırken F8 Bas Tamamdır.