arkadaslar windows system32 den cmd yi silmek istiyorum trungstarinstaller izni gerek dio izinde veremyorum yardım edecek varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suan it bi pro logcu warda panda pro ile zor temzledm serveri smdide cmd den actıgımda baglantı yapıo cmd yi silip kökten kurtulmak istiomAmacın ne ?![]()
denyorum offlineym 2 dk res atıcamBilgisayari Dos ortaminda baslat Baslarken F8 tikla Guvenli Mod tikla ordan silersin
Anladım yani cmdyi durup duruken silmek pek akıl kârı deǧilde.![]()
yok öle deil keylog deil sanırsam spy cmd acıo işte yara yedn hackledm vs vshocam arkadaş cmd yi silecek tekrar tarama yapıp kuracak . adama keylogger atmışlar. cmd yi acıp hain yazılar yazıomus![]()
hocam arkadaş cmd yi silecek tekrar tarama yapıp kuracak . adama keylogger atmışlar. cmd yi acıp hain yazılar yazıomus![]()
combo fix taradım iste her zaman 10 minute dio complateleri yapıo sonra kapanıyo falan sildiğini sanmıyorum :/Kardeşim zemana,ad-aware,avira ve combofix ile tara.
zemanna yı yukledm de tara gibi bi dugme falan yok kiDiǧereri ilede tarayın en iyiler onlar.(Mümkünse güvenli modda tarayın)
elnde warmı serial güncel bulduklarım ful kara listede ?Aklınızda bulunsun serialdir.