Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler.
Emeğine sağlık.Teşekkürler
Komutanım belki yeri değil ama sana bir sorum olacak.Benim öğrenmek istediğim şu.İnternet sitelerinde dolaşırken çoğumuzun başına gelmiştir full ekran olarak reklam vs.siteler aniden açılıyor.Peki biz trojan atmak istediğimiz pc'ye ip numarası üzerinden bu trojanı jpg.formatında aynı başımıza geldiği şekilde başka pc'ye gönderebilirmiyiz.Yani trojanı ip üzerinden göndereceğiz ve karşı pc'de full ekran bir resim olarak açılacak.Tabi karşı pc kullanıcısı gayri ihtiyari bunu kapatmak için bildiğimiz sağ üst köşedeki kırmızı (x) işaretine tıklayacak ve trojan aktif hale gelecek.Bu şekilde trojan gönderip aktif ettirme imkanımız olabilir mi acaba.Yada bu konuda yardım alabileceğim birisini tavsiye edermisin.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.Teşekkürler.
Komutanım belki yeri değil ama sana bir sorum olacak.Benim öğrenmek istediğim şu.İnternet sitelerinde dolaşırken çoğumuzun başına gelmiştir full ekran olarak reklam vs.siteler aniden açılıyor.Peki biz trojan atmak istediğimiz pc'ye ip numarası üzerinden bu trojanı jpg.formatında aynı başımıza geldiği şekilde başka pc'ye gönderebilirmiyiz.Yani trojanı ip üzerinden göndereceğiz ve karşı pc'de full ekran bir resim olarak açılacak.Tabi karşı pc kullanıcısı gayri ihtiyari bunu kapatmak için bildiğimiz sağ üst köşedeki kırmızı (x) işaretine tıklayacak ve trojan aktif hale gelecek.Bu şekilde trojan gönderip aktif ettirme imkanımız olabilir mi acaba.Yada bu konuda yardım alabileceğim birisini tavsiye edermisin.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kodlar turkce mı yazıyoruz ????
dostum seçeneklerden zaten türkçe dil paketi var diye biliyorum ama genede eline sağlık
Hangi seçenekler?
Eline Saglik Kardes De turkce dil paketi var saten Aga Basit Islerle Ugrasuosun ama Etkili Ve faydali Ilerde Daha iyilerini Yapabilcegini inaniyorum Tavsiyem Ise Biraz Yaratici ol Hakaret olarak kesinlikle anlama gelismen Dilegiyle
komut istemini açtıktan sonra kapatma simge durumuna alma olan yer var ya hani tutup sürükleyebildiğin yer sağ tıklayıp özelliklerde var diye biliyorum yaptıgımıda hatırlıyorum ss at dersen atamam linux kullanıyorum
Komutan öyle özellikle sana sormuş değilim.Burada rütbeli olan ve paylaşımlarından bilgi ve donanım sahibi olduğunu tahmin ettiğim kişilere soruyorum.Zaten böyle sor sor olmayacak diye konu ile alakalı bir başlık açtım.Eğer canını sıktıysam özür dilerim.