CMD yi istedigin gibi degistir

cimi3

Yeni üye
7 May 2010
20
0
Herkese merhaba simdi size ilk dersimi paylasicam!!!
CMD yi istedigimiz gibi nasil yapariz.(sanirim bu sitede verilmedi ilk ben paylasayim)
Size vericegim program bana ayit degil!!!
Iste uygulamanin resmi( ama siz denistirebilirsiniz,arka plana resim bile koyabilirsiniz ben sadece transparency ile oynadim ve backgroundu seffaflastirdim.
cmd1r.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/821/cmd1r.jpg
Degistirmek icin console.xml yi not defterinne acip istediginiz degisikli yapabilirsiniz.
Annatmama gerek yok cok basit bisey annamassaniz sadece sayilari degistirip kaydedin ve console.exe yi acip degisikli goruceksiniz.
Not:console.xml ile console.exe ayni klasorde olmasi gerekiyor ve console.xml adi degistirilmemeli ve sanirim sadece XP de calisiyor
iste program:DepositFiles
virustotal sonucu: [url]https://tik.lat/qO3pw


Ve bir baska program.Bunu yeni buldum:DepositFiles [url]https://tik.lat/6MWR0
 
Son düzenleme:

cimi3

Yeni üye
7 May 2010
20
0
Arkadaslar bende sorun yok gayet guzel isliyor sorun yasayanlar icin uzgunum ama bence .net frameworktan olabilir update yapin ve onemli sanirim sadece XP de calisiyor bunu yazmayi unutmusum!!!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.