cmdd

frknshns

Yeni üye
8 Haz 2016
15
0
iç yada dış komut çalıştırılabilir program yada toplu iş dosyası olarak tanınmıyor iki saattir buna çabalıyorum ne yaptıysam olmadı aceba çözümünü bilen varmı ? :diablo :diablo
 

Lykian

Üye
12 Mar 2016
189
0
everywhere
pek fazla arastırmadım ama bi seyler buldum

Başlat >> Çalıştır >> CMD (yönetici olarak calıstır olursa daha iyi olur)

set path=%path%;%windir%;%windir%\system32
yazıp denersen düzelmesi gerek?

2. yöntemde
Başlat >> Çalıştır >> CMD >> regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment

Anahtarın türü REG_EXPAND_SZ olacak bu da tamam sa ve hala olmuyosa ben olsam format atarım :D
 

WYSTL

Üye
17 Nis 2015
230
0
Kardeş pingin yanına nereye atacağını yazman gerekiyor tek başına işe yaramaz bir kodun neye yaradığını öğrenmek için sonua ? Koy örneğin ping?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.