çok acil kod cıktısı

muratcan58

Yeni üye
25 Şub 2014
35
0
abilerim çok acil bu kodun çıktısı lazım 40 dk sonra sınavım var sınav sorum bi el atın gözünüzü seviyim

int *p,a,d[5];
int i=0;
p=d;
p=a;
print("%d", *p);
print("%d",p);
p=a;
*p=5;
a[2]=3;
a[3]=8;
for(i=0;i<5,i++){
printf("%d" *p);
++p;
}
 

muratcan58

Yeni üye
25 Şub 2014
35
0
bana da kodlar bu sekılde elıme geldı ben yazmadım o yuzden tam bılmıyorum ama dedıgın gıbıdır bana burdan bı cıktı verebılırsen super olur yazım yanlısları vardır onları sen zaten anlarsın sonucun ne verdıgını de kestırebılırsın dıye dusunuyorum :)
 

narutomanga899

Katılımcı Üye
21 Nis 2013
384
0
City of Code
arraylerden yazdıklarını d[2] = 3 ... şeklinde alıyorum çünkü a array değil integer, cevap;

rastgele bir sayı yazacak
a nın adresini yazacak
5
rastgele bir sayı
3
8
rastgele bir sayı



-----------
ratgele dediğim yerlere bilgisayar herhangi uzun bir sayı yazacak mesela 11234 gibi çünkü önceden bir sayı belirlenmemiş, eğer a belliyse veya eksik birşey varsa ozaman cevap değişir

a nın adresi dediğim yerede yine 0x28fee5 gibi bir sayı olacak a'nın adresi yani
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.