çok acil yardımınıza ihtiyacım var virüs bulaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

donkisot123

Yeni üye
2 Eyl 2011
19
0
Merhaba, bir program indirdim .exe dosyasıydı tıkladığımda hiçbirşey olmadı sonra hatalar vermeye başladı 2 tane bilgisayarı ne zaman açsam bu hataları görüyorum net olarak hatayı söyleyemeyecem ama asıl konu o değil zaten bu virüs virüs programımı çalıştırmamı engelliyor açınca hemen kapatıyor. Güvenli moddan tam tarama yaptırdım virüs bulunamadı ama güvenli moddan çıkınca da virüs programımı açamıyorum... Lütfen yardım edin bilgisayar çökecek diye korkuyorum ailem beni bitirir çökerse teşekkürler şimdiden.
 

Uzmaniz

Özel Üye
25 Haz 2012
12,935
42
combofix çalıştı ve işe yaradı ancak daha sonrada ntsdll.dll bulunamadı diye hiçbirşeyi açmamaya başladı internet tarayıcıları dahil system restore yapıp düzelttim şimdi bu dll yi indirip flasha atıp combofix çalıştırsam sizce işe yarar mı ?

yukarda çağrı arkadaşın dediklerini yapamazsan format cd ni tak çalıştır cmd = sfc /SCANNOW yazıp eksik dll sistem dosyasını bulur kopyalar yada bıostan cd yı baslatıp r onarma komutu ıle yapabılırsın.
 

karbon1

Üye
17 Haz 2009
79
0
Sanane
Sistem Geri Yükleme Yap ve Avast'ı Kur 1 yıl lisans ver Sonrada. Avast'a Başlangıçta Tarama Yapması için Ayarla Pc Tekrar Açılırken Hoş Geldiniz Yerinden Önce Avast TARIYOR KOmple Sistemi Kesin Çözümdür 10-15 Makinada Denen miştir.

veya Microsoft Security'yi indir kur o siler.
 
Kardeşim, virüs yemişsin, server dosyasıda olabilir, exe dediğine göre
:) veya trojan felan da yemiş olabilirsin

kardeşim, öncelikle THT forumumuzda, keylogger yiyen arkadaşlarımız için çözüm üretilmiş, programsız bir şekilde silmek için : Tik.TL Tıkla TL kazan TL.

eğer verdiğim sitedeki çözümler işine yaramadıysa, kesinlikle combofix öneririm, combofixi şuradan indirebilirsin : Tik.TL Tıkla TL kazan TL.

tamamen güvenilir site olduğu için bu şekilde veriyorum, zamanında bende rat yedim ve combofix ilaç gibi gelmişti.

eğer gene olmazsa, en temizi format.
formatdan sonra sanal pc kurmanı öneririm, böyle .exe dosyalarını sanal pc de çalıştır. virüs bulaşsa felan, direk sanal pc ye format çekersin :) o da sana sıkıntı çıkartmaz.

sanal pc kurulumu bu sitede apaçık anlatılmış, gerçekten güzel anlatılmış : Tik.TL Tıkla TL kazan TL.

fakat bu anlatımı uygulamak için VMware adlı programa ihtiyacımız var, programı upload edemedim, fakat özelden isteyen arkadaşlarıma atabilirim.

Teşekkürler yazıyı okuduğunuz için.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.