Complexity0
Yeni üye
Merhaba, dostum. Bu konuda kendimi tanıtmak için ve tanıyanlara nostlji ya da haber olması niyeti ile sizlere bu konuyu açıyorum, belki tanıdıklarım, beni tanıyan ve seven ya da örnek alan insanlar bu konuyu okur.
Kendimi tanıtmakla başlayayım:
Kendimi Tanıtmakla ve hikayemdenkısa da olsa bahsetmekle başlamak isterim: Bir gün eve geldim, bilgisayarım yoktu. diğer gün tekrar eve geldim; evet, tahmin ettiğin gibi, o gün de bilgisayarım yoktu. Ama öbürsü gün eve geldiğimde 9 yaşımda tekrardan bilgisayarım yoktu ama bir şey olmuştu, bu muhteşem bir şeydi çünkü artık hiç bir işe yarmayan telefonuma bir mesaj geldi, ekibine katılmamı ve bana yardım edebileceğini söylüyordu. ona neler yapabileceğimizi sorduğumda beni yıllar sonra hala tatmin eden bir kelime söyledi: "Herşeyi"
O Aptallar elindeki bir bilgisayarla bile neler yapabileceklerini bilmiyor. Elimizdeki bu gücün farkında değil misin? Bir çocuk bisikletinin bir lojistik hatasından kaynaklı sorunlu olarak ona satıldığı için o markayı hackledi ve bu çocuk ben değilim, hatta o çocuk araba sürmeyi yeni yeni öğreniyor. Elinizde milyonlarca seçenek, milyonlarca olanak ve ihtimal var ve üstüne bu ihtimalleri kullanabilir hale getirmek için sürekli öğrenmen gerektiğini bilmene rağmen hiç bir şey yapmıyorsun.
Benim olayım hep buoldu, buhikaye biraz rose glasses görünüyor olabilir ancak ben Einstein gibiyim, zeki olduğumu ya da çok iyi fizik bilgim olduğunu iddia etmekte değilim. Sadece en ışığa binmek gibi şeyleri hayal ederim ve en sonunda nasıl ışığa semer vuracağımı çözerim çünkü her şeyin bir yolu vardır sadece onu sen bulamadın. bu hep böyledir. Mesela kuantum fiziğide bilinmez değil sadece komplekstir.
Bu nick'i seçmemin sebebi yıllar önce"ben kimim?" sorusuna bu cevabı vermem olmuştu, ben karmaşıkbir zihine hapsolmuş ve karmaşık düşünen, kafamdaki düzgün sıradaki ipliklerle bağlı karmaşık öğeleri olan bir sistemde yaşıyorum. dikat sorunlarınızı asla yadsımayı ya da değiştirmeyi denemeyin, bu sizsiniz ve ben bu şeyi devşirdim, siz de bunu deneyin. Bir sistemi öğrenirken "bu, budur" dediklerinde kafamda "bu neden budur?" diyen sesler beni araştırmaya zorlamasaydı asla bu günlerde olamazdım. Çok daiyi bir hayat sayılmaz ancak yapabildiğim şeylerden memnunum, bunu kast ediyorum, çok olmasa da ortalama bir düzeyde bilgi birikimi kazanmamdan bahsediyorum. Ve o zamanlar sanırsam bu kültürü o kadar iyi tanımışım ki hiçbilinmeyen ama araştırıldığında benle alakalı en az sonucu çıkartacak ismi seçmişim kendime. Bu isimden hâlâ memnun ve hatta hayranım, her geçen gün ise bu ismin hakkını veriyorum.
Eskiden beni tanıyan herkese esenlikler diler ve tekrardan projeler çıkarmaya çalışacağım ve burada freemium halini paylaşacağım. Benimle yeni proje fikirleri paylaşmak isteyenler için eğer platform yetkilileri izin verirse proton mail adresimi verebilirim. sohbet başlatmak için OnionShare kullanıyorum. Belirli bir saat vererek paylaşırsanız eğer o vakit için kendimi hazırlamam daha kolay olur. İyi günler.
Moderatör tarafında düzenlendi: