Contorium Maddesinin Sirri ? (MUTLAKA BAKKIN!!)

Arkadaslar Neymis bu Contorium Maddesi ;

Contorium Dunyada Sadece Turkiye'de Istanbul bogazi ve halicte bulunan bir Atom Turudur.Bu atom turu hakkinda google ve baska arama kurulusu araciliyla arastirma kesinlikle ! yasakmis.Bilgisayarda dahil CON isimli klasor acilamiyormus (denedim Harbi olmuyor
s2.gif
??).Simgesi Con olan bu atomun atom numarasi 90 kutle numarasi 367,4... bu rekor bi radyoaktivite..Bu elementden minimum seviyede bilgisayar devrelerinde kullanilirsa "yillarca"
Calisacagi tescillenmis.? Ustelik dealternatif icinde En ucuza mal edilen bir element.bugun ABD AB Bilimum Asya ulkeleri vs. bu elementin pesinde..


Turkiyede Tahmin Edilen Rezerv Ne kadar..

127.000 ton
degeri ise tam
23.trilyon dolar...


turkiyenin toplam borcu

26 Milyar Dolar...

turkiye aslinda cok zengin bir fakir ulke... pekii bati ulkelerin Turkiye hakkinda ne dedigini biliyor musunuz...?

Turkiye; Turklere birakilmayacak zengin bir ulke ! ?

Sadece bu maddeyi ele gecirmek icin yabanci ulkeler halici BEDAVA ! temizleme onerisinde bulundu !. simdi ise durmadan kiyidan yali aliyorlar...Sizce bu bir tesadufmu ? !


Dubaililer (aslinda perde arkasi amerikalilar..) nedn bir anda Turkiye'ye Yuksek binalar yapmaya basladi ve milyarlarca dolari turkiyeye yatirdi ?

Turkiyede Contorium ismi ilk olarak 93 te gecti. ardindan windows 95 isletim sistemi uretildi.. sizce guya isletim sistemiyle alakaliolan bu kisaltmanin dosya klasor ismi olmamasi bile bir tesadufmu ..

ELBETTE HAYIR !

LUTFEN HERKESI BU KONUDA BILINCLENDIRELIM !!
 

ByZeyd

Kadim Üye
19 Ağu 2009
5,484
0
offfffff bu ne yawww ve Türkiye bunu bildiği halde niye hala mal mal duruyo yaaaa aklım almıyo Allah'ın biz Türklere verdii nimete bir bakın bakın da ibret alın!:);) Allah bize bu nimeti veriyorki bizim bu maddeyi işletme zekamız ve hakkımız var ve biz hiç bir şey yapamıyoruz.Bunu hesabı öbür tarafta bizlere sorulmaz mı????:)
 

RaıdMax

Yeni üye
19 Eki 2009
50
0
beyler ben dalgıçlık çok yaptım 3 yıldız dalgıcım gelin çıkaralım şu madeni okutalım ebaydan :D
 

SerBlooD

Üye
13 Kas 2009
95
0
İstanbul
aynı şeyleri bor içinde söylüyorlar uranyum içinde petrol içinde vs.. birsürü maden içinde mail gruplarında ve forumlarda bu tür mesjlar sık sık dolaşıyor saten ama ben bu tür haberlere inanmıyorum petrolün 50 yıllık rezervi kaldığı artık biliniyor madem öyle amerika ingiltere israil ittifakı yeni dünya düzeninin kaynaklarını neden ele geçirmiyor kimse demesin ki amerika bize bişi yapamaz bende türküm ve gurur duyuyorum ama gerçekleri de görmek gerekirki elimizde halen amerika ve israilin verdiği silahlar duruken onlara nasıl kafa tutacaksın 1. dünya savaşındaki gibi çakaralmaz tüfeklere taşla karşılık verirsin ama şimdiki gibi nükleer başlıklı füzelere karşılık veremezsin kimse kendini kandırmasın ben diyorum ki öyle bişi olsaydı amerika çoktan elimizden alırdı ıraka girdiği gibi bizede özgürlük gelirdi çoktan
 

Soldierheart

Katılımcı Üye
2 Eyl 2009
924
0
Şehir
adamlar bizim iç işlerimize dahikarışıolar o borun kilosunu 1 dolardan alıp tkrr 1 kilosunu bıze 8 dolardan satıolar Tr böyle bi yer işte :S
 

sahil_9024

Katılımcı Üye
20 Şub 2010
380
0
40
İZMİR
arkadaslar ben heryerde bunu yazıyorum burda da yazacağım böyle konuşmakla olmaz örgütlenelim ülkemize sahip çıkalım boş işlerle laflarla ağzınızda gevelemeyin uygulayın bu ülkeye sahip çıkın !!!
 

sahil_9024

Katılımcı Üye
20 Şub 2010
380
0
40
İZMİR
susma!!!

:diablo arkadaslar ben heryerde bunu yazıyorum burda da yazacağım böyle konuşmakla olmaz örgütlenelim ülkemize sahip çıkalım boş işlerle laflarla ağzınızda gevelemeyin uygulayın bu ülkeye sahip çıkın !!!:diablo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.