Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fidye Verin diyecek ucuz değil 800 doları geçiyor.En mantıklısı bir bilgisayar bilene götürmek.hocam denedim fakat olmadı yardımınız için teşekkürler ginede
acaba bilgisiyar bilen napabilcek bilgisiyara açıklayabilirmisin merak ettim.Fidye Verin diyecek ucuz değil 800 doları geçiyor.En mantıklısı bir bilgisayar bilene götürmek.
format atarken de diskini ilk biçimlendir sonra sil de böyle daha sağlıklı olucaktır.o zaman tek çözüm format gözüküyor yardımlarınız için ve uğgraştığınız için teşekkürler arkadaşlar
tamamdır hocam sağolunformat atarken de diskini ilk biçimlendir sonra sil de böyle daha sağlıklı olucaktır.
Bir uzmana danışmak her zaman daha iyi oluracaba bilgisiyar bilen napabilcek bilgisiyara açıklayabilirmisin merak ettim.
dostum bak sana şöyle açıklayım bu ransomware dediğimiz virüsler bambaşka bir şeydir tamam mı normal virüse hiçbir şekilde benzemezler normal virüsler sistem çöküntüsü, backdoor, trojan gibi şeylerle sisteme yönelik virüslerdir. bu ransomware ise dosyalara kendi oluşturmuş olduğu şifreleme türü ile her dosyayı kendi şifreleme türü ile şifreler anti virüsler çokta bi çare olamazlar ransomware virüslerine iki çözüm vardır bu işten kurtulmak için ya parayı ödersin yada format atarsın bu kadar.Bir uzmana danışmak her zaman daha iyi olur