Core i7'ye operasyon!

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
Intel_core_i7.jpg


CPU devi Intel, güncel Core i7 serisine ait bir modeli tarihin derinliklerine gömüyor..

Yonga üreticisi Intel ilk Core i7 işlemcisi Core i7 940'ın (2,93 GHz) üretimine son verecek. İşlemcinin piyasadan kaldırılmasına dair bir plan çoktan uygulamaya geçirilmiş. Firma yaptığı bir duyuruda durumu açıkladı.

Buna göre işlemci Eylül 2009'da satıcı firmalar tarafından sipariş edilemeyecek. Mevcut stoklar Kasım 2010'a kadar eritilecek. Aynı anda tanıtılmış Core i7 920 ve Core i7 965 Extreme Edition yine üretilmeye devam edilecek.
Intel işlemcinin üretimine son vermesine sebep olarak piyasadaki değişen talep miktarını gösteriyor. Ayrıca firma üretimine son verilecek işlemcinin yerine farklı bir CPU'nun geleceğini de açıkladı.
 

CoDeRMaNn

Uzman üye
27 Nis 2009
1,413
0
Türkiye Cumh
Emeğine sağlık demicem Konu acıyosun bu konu haber konusu ve altına alıntı bile yazmıyosun bu forum kuralarına aykırı sana uyarı mesajıda attım haber konusu acıyosan altına alıntıda yap diye ama bi dünya böle konu acıyosun
 

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
alıntılar düzenlenip yayınlandığında o alıntı olmaz babacan,bu işlerde yeni değilim meraklanma ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.