Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıkıntı tam olarak ne anlamadım ama bilgisayarında ekran kartı seçimi yapman sorunu düzeltebilir yani oyum muhtemelen acılırken anakart ile tumleşik ekran kartını kullanıyordur grafikleri yapılandır diyerek asıl ekran kartını secebilirsin kardesim bide sorunu tam olarak acıklayabilirsen belki başka çözüm bulunabilir
ne gibi kasma sorun var süreklimi yoksa arada birmi online oynuyorsan sxe güncelle sorunsuz oynamak için sistem gereksinimleri Minimum: 500 mhz işlemci, 96MB RAM, 16MB ekran kartı, Windows 2000/XP, Mouse, Klavye, Internet Bağlantısı.
Önerilen: 800 mhz işlemci, 128mb ram, 32mb + ekran kartı, Windows 2000/XP, Mouse, Klavye, Internet Bağlantısı.
çözünürlüğü düşür en düşük yap
texture quality i de en düşük yap multiplayer kısmından
efektleri kapa sisi felan düşür kalitesini.
daha da kasarsa fps artırıcı cfg ara nette bulursun
Botlarla mı oynuyorsun?
eğer botlarla oynuyorsan botu açtığında ilk olarak bot mapı tanımaya başlar.bir yükleme ekranı çıkar
####### böyle birşey
o yuklenene kadar bekliceksin botların mapa alışması lazım.mapın boyutuna göre değişir yükleme süresi.yüklendikten sonrada kasma sorunu gider
[EĞER BOTLARLA OYNUYORSAN]
sadece online de kasıyorsa benim dediğimi unut ping yüksekse bazı yolları vardı onun ama ben o konudan pek anlamam kusura bakma kardeşim yardımcı olamadım