Counter Stirke GO Açılmama Sorunu

Pentago

Yeni üye
28 Mar 2019
35
0
Suriye
Selamunaleyküm Arkadaşlar Counter Strike İşte Csgo yani indiriyorum. oyuna gir diyorum işte map yükleniyor vs. diyor tam maç başlama ekranı gelecekken siyah ekran veriyor 10 saniye 15 saniye sonra mouse imleç gözüküyor sonra gidiyor komple siyah ekranın ortasına çalışmayı durdurdu diyor. bunu nasıl çözerim sistemim açılmayacak kadar kötü değil en azından botlarla oynatır ama botlada olmuyor.ekran kartım düşük ama csgo sistem gereksinimlerine uyuyor.

Ram: 2048 Mb (2GB)
Ekran Kartı: 800 Mb
İşlemci: Pentim (R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80 GhZ. 2.80 GhZ
İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro |Orjinal| X64 (64 Bit)
Pc: Hp
Monitör: Monitör Sağlam Yeni Model Eski Değil Compas mı Compaq Mı Ne Marka

Çözebilene Helal Olsun.
 

27Hack27

Yeni üye
18 Nis 2019
16
0
Eksik dosya inmiştir sil tekrardan yükle sağlamindir.com adresinden indirirsen daha güvenli ve eksiksiz olur rar şifresini sağlamindir.com sitesinden almayı unutma.:)
 

Pentago

Yeni üye
28 Mar 2019
35
0
Suriye
Yav hele abiler gardaşlar dediklerinizin hepsini yaptım zaten sistemimde steam'a bakarsak yetiyor en azından botlarla en düüşkte oynatır ama yok olmuyor. Bu Arada 27Hack27 steam oyununun kaçaktan daha kötü olduğunu mu söylüyorsunuz hocam?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.