Merhaba arkadaşalr bugün sizlere Counter Strike Global Offensive oynunda aim,reflex nasıl kasılır ondan bahsedeceğim elimden geldiği kadar arkdaşlar Counter Strike Global offensive genellikle taktik ve saldırılar üzerinden oynanıyor örnek siz adama bir sıkıyorsunuz adam da size bir vuruyor ama oyunda asıl olan şey ZEKA + TAKTİK aim geliştirirken sadece aiminiz gelişmez sizde gelişirsiniz bazı oyuncular sürekli aim mapları dm (deathmatch) konuları üzerine deyinilerek öyle hareket ediyor örneğin günde diyo 500-1000 bot headshot ile öldür kolay zor farkedmez ama biraz araştırdım ve bunun yetersiz olduğunu gördüm maplerin ve dm faydası var o konuda birşey diyemem ancak daha fazlasını yapmak için mapların ve dm'nin ötesine gitmeniz lazım öncelikle ben global elite olcam herkese tak tak alıcam diye bir mesele yok örnek ben normalde cs:go 1800 saat küsür oynamışım ama hala bende öyle tak tak vuramıyorum herkesten iyi oynayacaksınız diye birşey yok neyse biraz yazı yazdım kusura bakmayın Geçelim konumuza
Öncelikle arkdaşlar profesyonel oyuncuların nasıl oynadığna bir bakın nasıl oynuyorlar tek kaldıklarında hangi taktiği kullanıyorlar veya uyguluyorlar bunlar önemli husular örneğin ben hem Cloud9 takımını ve uyguladığı taktikleri çok severim bunların demosunu yani takımın önemli takımlarda veya önemli liglerde yaptığı maçlarda bazı siteler de demosu var bunları izleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz .
Arkdaşlar onun dışında kendinize bir profesyonel oyuncu belirleyin örneğin ben skadoodle çok severim onun kişisel videolarını felan çok izlerim ve faydasını da gördüm
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkdaşlar diğer konumuz Deathmatch serverlerı olsun arkdaşlar 2 şekil dm oynarsınız 1. Counter Strike'nın kendi sunucularında birde Normal oyuncuların oluşturduğu serverlerde oynayabilirsiniz Nekadar deathmatch oyanrsanız o kadarda faydasını görebilirsiniz . Neden deathmatch diye merak edeniniz vardır bende merak edip araştırdım Neden mi deathmatch arkdaşlar deathmatch serverlerı karma dır yani rütbe ile sizi karşılaştırmaz rastgele örneğin dm serverların da iyi biri de olabilir kötü biri de o yüzden deathmatch serverlerı herkes tarafından tavsiye edilir
Önerdiğim bazı serverlar ( REKLAM DEĞİLDİR IP ADRESİNE BAKDIĞINIZ DA YABANCI OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ PİYASADAKİ EN COK GİRİLER DM SERVERLARI )
DM Pistol: 178.151.38.193:28017
DM Sniper: 178.151.38.193:28020
DM Headshot only: 178.151.38.193:28015
DM FFA(free for all): 178.151.38.193:28016
FFA DM: 176.57.129.81:27025
91.221.84.184:27027 - Alfa-Strike.Net :: Classic #1
91.221.84.184:27028 - Alfa-Strike.Net :: Classic #2
91.221.84.184:27029 - Alfa-Strike.Net :: Dust2
91.221.84.185:27030 - Alfa-Strike.Net :: Dust2 [DM FFA]
Biraz da maplar üzerinden gidelim çoğu profesyonel oyuncu illaki training mapı vardır ama kafanız karışıyor yada benimki karışmıştı cok araştırdım hangi map hangi map map farkı yok arkadaşlar sonuca hepsinde de botlara karşı oynuyorsunuz .:RpS_laugh: o yüzden map farkı yok şimdi siz diyeceksiniz örnk ScreaM herbi yayınında veya ben şu mapı kullanıyorum diyor ama 5-10 gün sonra bunu kullanıyorum diyor. bunlar reklamdır arkadaşlar o yüzden bunları pek kafaya takmayın ama sizin sevdiğiniz hoşunuza gittiği bir map olur o ayrı bir konu ona karışamam ama siz derseniz ki bana map öner şunları önerebilirim
1 - Aim Botz ( PEK KULLANMAM ) Buyrun Videosu
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=00RSuD44Kro[/ame]
Steam :Steam Workshop :: Aim Botz
2- training_aim_csgo2
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=wWaTzSjE5i0[/ame] ( İdare Eder )
Steam:Steam Workshop :: training_aim_csgo2
Steam 2 Bu Dark versiyonu : Steam Workshop :: training_aim_csgo2_dark
3-Aim Reflex Training ( En Cok Kullandığım Ve Faydasını gördüğüm map <3 )
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=KDUsp478E3Q[/ame]
Steam : Steam Workshop :: Fast Aim/Reflex Training Map [SP vs Bot] / aimtraindriving
Günde Nekadar çalışsam yeterli derseniz 500-1000 Arası bot öldürün yeterli olacaktır
her mapde hs olarak çalışın
BURDA YAZAN HİÇRİBŞEY ALTINDI DEĞİLDİR TAMAMEN KENDİ BİLGİMDİR FAYDASINI GÖRDÜĞYSENİZ NE MUTLU BANA
Öncelikle arkdaşlar profesyonel oyuncuların nasıl oynadığna bir bakın nasıl oynuyorlar tek kaldıklarında hangi taktiği kullanıyorlar veya uyguluyorlar bunlar önemli husular örneğin ben hem Cloud9 takımını ve uyguladığı taktikleri çok severim bunların demosunu yani takımın önemli takımlarda veya önemli liglerde yaptığı maçlarda bazı siteler de demosu var bunları izleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz .
Arkdaşlar onun dışında kendinize bir profesyonel oyuncu belirleyin örneğin ben skadoodle çok severim onun kişisel videolarını felan çok izlerim ve faydasını da gördüm
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkdaşlar diğer konumuz Deathmatch serverlerı olsun arkdaşlar 2 şekil dm oynarsınız 1. Counter Strike'nın kendi sunucularında birde Normal oyuncuların oluşturduğu serverlerde oynayabilirsiniz Nekadar deathmatch oyanrsanız o kadarda faydasını görebilirsiniz . Neden deathmatch diye merak edeniniz vardır bende merak edip araştırdım Neden mi deathmatch arkdaşlar deathmatch serverlerı karma dır yani rütbe ile sizi karşılaştırmaz rastgele örneğin dm serverların da iyi biri de olabilir kötü biri de o yüzden deathmatch serverlerı herkes tarafından tavsiye edilir
Önerdiğim bazı serverlar ( REKLAM DEĞİLDİR IP ADRESİNE BAKDIĞINIZ DA YABANCI OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ PİYASADAKİ EN COK GİRİLER DM SERVERLARI )
DM Pistol: 178.151.38.193:28017
DM Sniper: 178.151.38.193:28020
DM Headshot only: 178.151.38.193:28015
DM FFA(free for all): 178.151.38.193:28016
FFA DM: 176.57.129.81:27025
91.221.84.184:27027 - Alfa-Strike.Net :: Classic #1
91.221.84.184:27028 - Alfa-Strike.Net :: Classic #2
91.221.84.184:27029 - Alfa-Strike.Net :: Dust2
91.221.84.185:27030 - Alfa-Strike.Net :: Dust2 [DM FFA]
Biraz da maplar üzerinden gidelim çoğu profesyonel oyuncu illaki training mapı vardır ama kafanız karışıyor yada benimki karışmıştı cok araştırdım hangi map hangi map map farkı yok arkadaşlar sonuca hepsinde de botlara karşı oynuyorsunuz .:RpS_laugh: o yüzden map farkı yok şimdi siz diyeceksiniz örnk ScreaM herbi yayınında veya ben şu mapı kullanıyorum diyor ama 5-10 gün sonra bunu kullanıyorum diyor. bunlar reklamdır arkadaşlar o yüzden bunları pek kafaya takmayın ama sizin sevdiğiniz hoşunuza gittiği bir map olur o ayrı bir konu ona karışamam ama siz derseniz ki bana map öner şunları önerebilirim
1 - Aim Botz ( PEK KULLANMAM ) Buyrun Videosu
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=00RSuD44Kro[/ame]
Steam :Steam Workshop :: Aim Botz
2- training_aim_csgo2
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=wWaTzSjE5i0[/ame] ( İdare Eder )
Steam:Steam Workshop :: training_aim_csgo2
Steam 2 Bu Dark versiyonu : Steam Workshop :: training_aim_csgo2_dark
3-Aim Reflex Training ( En Cok Kullandığım Ve Faydasını gördüğüm map <3 )
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=KDUsp478E3Q[/ame]
Steam : Steam Workshop :: Fast Aim/Reflex Training Map [SP vs Bot] / aimtraindriving
Günde Nekadar çalışsam yeterli derseniz 500-1000 Arası bot öldürün yeterli olacaktır
BURDA YAZAN HİÇRİBŞEY ALTINDI DEĞİLDİR TAMAMEN KENDİ BİLGİMDİR FAYDASINI GÖRDÜĞYSENİZ NE MUTLU BANA