Counter-Strike Global Offensive(CS:GO) konsol açma.

MertD40

Yeni üye
14 Eki 2015
21
0
CS:GO‘da konsol CS 1.6 gibi “é” tuşuna basınca açılmıyor,konsolu aktif etmek için aşağıdaki ayarlardan herhangi birini yapınız.

CS GO Konsolu Açmak için yöntemler

1. Yöntem

Autoexec.cfg’ye veya kullandığınız config dosyasına con_enable “1″ kodunu ekleyin

2.Yöntem

Steam > Kütüphane > CS GO’ya sağ tık özellikler > Oyun Çalıştırma Seçenekleri’ne -consolekomutunu yazınız.

3. Yöntem


Oyunu açıp Seçenekler bölümünden Oyun Ayarları > Geliştirici Modu etkin seçeneğini evet yapıp kaydedin.

4. Yöntem

Oyunda Seçenekler bölümünden Klavye/Fare Ayarları kısmından ToggleConsole kısmını F9 tuşuna ayarlayın ve oyuna girdiğinizde F9 tuşuna bastığınızda konsol açılacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.