Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendin belirlemedin mi?Öncelikle cümleten selamün aleyküm arkadaşlar tüm tht ailesine günaydın ben hosting firmamı değiştirdim de yeni aldığım hosting firması benden cpanel kullanıcı adı ve şifresini istiyor nerden öğrenebilirim acaba?
dostum gittim 5 bin tl ye hosting aldım kafayı yicem çünkü az daha uğraşırsamadmin kullanıcı adı şifreyi boş bırakarak girmeyi dene sonra şifreni oluştur degişir olmuyorsa aldgın firma ile iletişime gecmelisin kolay gelsin
mail adresinize firma tarafından gelen belgeleri kontrol edin kendi mail adresinizi kullanıcı adı olarak kullanılmış olabilir yada c panelde sıfırla butonu yoksa firma ya bilgilerinizi size verir yada istegniiz üzere onlar sıfırlarlar diye biliyorum sanırım firma ile iletişeme gecmek sizin sorununuzu kesin cözümü olacak diyede düşünüyorumdostum gittim 5 bin tl ye hosting aldım kafayı yicem çünkü az daha uğraşırsam
C panel de hosting kullanıcı adı ve şifreye dair birçok bilgi alır. Hostşnf firması ile iletişime geç, şifre kullanıcı adı verir. Panel arama çubuğuna C panel yaz tüm bilgileri bulabilirsin.Öncelikle cümleten selamün aleyküm arkadaşlar tüm tht ailesine günaydın ben hosting firmamı değiştirdim de yeni aldığım hosting firması benden cpanel kullanıcı adı ve şifresini istiyor nerden öğrenebilirim acaba?