Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sistem orantısız çalışıyor olabilir sistemi upgrade et. Yani ram ekran kartı işlemci vs vs yükselt
Hocam bu yüzden ikinci formatı attım olmadı en son kırarim ben bunuİşletim sistemine göre güncellemeni yap veya mümkünse format atabilirsin. Yada sistem veya harici bir uygulama veya uygulamaların işlem öncelği yüksektir bunları görev yöneticisinden kontrol et, kolay gelsin.
1saat önce orijinal formatini attım, hiçbir şey değişmedi
Donanınım parçalarındañ bahsediyor.
AROCKS hocam, laptop Asus , hardisk aldığım zaman sıkıntıliydi ve bende elde fazladan bulunan Toshiba hardiski kullanmak zorunda kaldım, herhangi bir darbe almadı ve 1kere tek olmuştu geçen yıl virüsten dolayı onun dışında bu zamana kadar hiç olmamıştı ( 2yildir)Merhaba,bu cpu olayı bilgisayarınız herhangi bir darbe vb şeyler alınca mı ortaya çıktı?,harddisk darbe aldığı süreçte veya ömrü dolunca yavaş yavaş kendini belli ediyor eğer format attıktan sonra bilgisayar da yavaşlamalar,kasmalar,cpu fullenmeleri,dosyaların kendi kendine yok olması gibi sorunlar baş gösterdiyse büyük ihtimalle harddiskinin ömrü doldu.
Windows update açık mı? Bazen oto arkaplanda kendi kendine çalışıyor ve acayip kasmaya ve güç tüketimine neden olabiliyor.