Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emrecan crossfire sitesinden indirince masaüstüne gelen exe dosyasına tıkladıktan sonra çalıştır diyorum ve bu hata geliyor. Kleen daha oyunu yüklemedim. Yüklemeye başlamadan bu hatayı alıyorum
kardeş indirdiğin dosya sorunludur imzamdaki idman'ı yükle farklı yerden crossfire indir veya pc desteklemiyodur uyumluluk değiştir ikisinden birini yap
Modem sıfırlandı. bilgisayar kapandı açıldı. oyun zaten yüklenmedi hiç bilgisayarın kasmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca diğer arkadaşların verdikleride işe yaramadı
server hatasından dolayı bağlantı yapılandırılamamış dosya eksik olabilir bilgisayarında crossFire ile ilgili hiçbir belge kalmasın hepsini sil ve tekrar kur.
Bakın bugün Cross Fire - Free Online FPS - Download Cross Fire bu siteden indirdim ve masaüstüne gelen crossfire exe dosyasında tıkladım çalıştır dedim ve bu hata ile karşılaştım. CrossFire yükleme gibi bi durumum olmadı ve şuan bilgisayarımda crossfire ile ilgili hiçbir belge yok.
kardeş aynı sorun bende eskiden vardı bilgisayarımın ağırlığından dolayı arada internet gidip geliyordu ve kesintiden dolayı yüklemeyi gerçekleştiremiyordum aynı hata sendede var bilgisayarını hızlandıracak programlar yükle
CloundSand pc Win 7 değil xp. Bu oyunu geçen sene ramazanda oynuyordum sildim onun üstüne 4 defa format atıldı. Şimdi geri yüklemek istiyorum bu sorun var