Cry Engine 3 Hata

8 Eki 2012
182
0
Cry engine 3 Yükledim bu hatayı alıyorum önceden yüklediğimde (yaklaşık7 ay) hiç.bir sorun olmadan başlamıştı hata Şu şekilde.

Error loading DLL:CryRenderD3D11.dll,error code 2 Save Level Before Exiting The Editor.
 

harundemka4

Katılımcı Üye
17 Eki 2012
772
2
İstanbul
Ya Editörü Yeniden Yükle . Çünkü Bana da Aynısı Olmuştu . Ya da Hiç Uğraşma . Forumda Yetkili Kişilere de Sorabilirsin ...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.