CRYPTER + HEX EDİTOR

Winabest

Yeni üye
10 Şub 2022
27
2
Öncelikle bütün arkadaşlara selamlar saygılar.

Sevgili arkadaşlar böyle bir konu açma gereği hissettim ve uygulamaya karar verdim. Bu grupta benim ilk yazımdır. Bu sebep ile sürçi lisan edersem af ola, fazla uzatmadan yazımın amacını açıklmak isterim. THT grubuna katıldığım günden itibaren gönül verdiğimiz ve hepimizin ortak noktası olan hacking ve mekanıizmaları v.b işlemler hakkında sayısız blog, konu, ve msj ları dikkatle okudum ve tatbik ettim. Ancak bu uğurda belli iş kazalarıda yaşadık elbette yeri geldi trojen yedik yeri geldi kendi sistemimizi kaldırıp çöpe attık. Sonunda belli bir seviyeye geldik. Fakat halen işin içinde çıkamadığım ve bir çok arkadaşımında bocalayıp lamerlerin kucağına düştüğüne ve zarar gördüklerine şayit oluyorum ve bu benim canımı sıkıyor.

Örneğin : Aga bana rat lazım hangisini kullanayım ?
Arkadaş : Al koçum şunu indir.
Madur : Hayda aga benim pc göçtü.
Şimdi bu en basit örnek. Özelliklede Rat + FUD gibi meselelerde inanın tüm samimiyetim ile söylüyorum. Bu güne kadar adam gibi çalışan bir tanesine denk gelmedim. Şimdi. Böyle hazıra konmaktansa bana ve benim gibi bu tür olaylardan bezmiş arkadaşlara aşağıda listesini verdiğim konuları tek başlık altında yada bölümler halinde düzgün bir şekilde anlatacak birini aramaktayım. Bu gruptan ümidimi hiç yitirmediğim için ciddi ve samimi olarak yardımlarınızı talep etmekteyim. İlgili tüm arkadaşlara ve emeklerine teşekkürler.
A- 100% Crypter yapmak
B- Hex Workshop kullanımı


2012 Tarihinde açılan bu konuya cevap verilmemiş maalesef. Dostlar gerçekten bu konuda çoğu kişinin eminim desteğe ihtiyacı vardır. Sizden ricam konuyu yanıtsız bırakmamanızdır teşekkürler.
 

Winabest

Yeni üye
10 Şub 2022
27
2
E iyi de
1- Konunun linkini atmamışsın
2- 2012 yılından kalmış adam unutmuş gitmiştir :D
1- Konu linki yerine adamın yazdıklarını paylaştım
2- 2012 yılında bunu yazan adamdan ziyade çoğu kişinin bu konu hakkında yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için paylaştım. :D
3- Her olaya kendi çerçevenden değil objektif bakmalısın. İyi forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.