Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar crypter hakkında ; Virüs total ve jotti gibi rapor gönderen sitelere taratıp crypteri deşifre etmiyoruz bunu biliyorum ama uzmaniz in crypter rarı şifreli sifreyi nasıl elde etmem gerekir.
Kısaca hangi yolları takip etmeliyim yardımm..
Kendimmi bulacagım?? :O bulması kolaymı peki ?
eğer insansan ve eğer akln varsa bulursun %100 kardeşim
edit // zaten çok basit
Kardesim md5 denedim acaba insanmı degilim ben ?![]()
sadece bana sunu söyle kendi gözümlemi çözmem gerek yoksa decrypt tarzı bisi mii ?
şifre yanlış hatırlamıyorsam thtuzmaniz'di
neden söylüyorsun be kardeşim![]()
Arkadaşlar crypter hakkında ; Virüs total ve jotti gibi rapor gönderen sitelere taratıp crypteri deşifre etmiyoruz bunu biliyorum ama uzmaniz in crypter rarı şifreli sifreyi nasıl elde etmem gerekir.
Kısaca hangi yolları takip etmeliyim yardımm..
kardeşim adam şifrelemişse patlamasın dıye koymustur sen nıye kırıp adamlara dagatıyosun adamın sıfrelemesı hata guvendıgı admalara sadece verıcek senın gıbı adamlara koklatmıyıcak bıle
kardeşim adam şifrelemişse patlamasın dıye koymustur sen nıye kırıp adamlara dagatıyosun adamın sıfrelemesı hata guvendıgı admalara sadece verıcek senın gıbı adamlara koklatmıyıcak bıle
uzmanız'ı kendin ile karıştırma o şifreyi herkese yazar herkese soyler
adam bosunamı sıfreledi kıran herkese dağatsın diye şifrelemedi herhalde azıcık beynın varsa zaten adamın yaptıgı yanlısı anlarsın adam emek verıp yapıyo ugrasıyo bunun gıbı adamlar mıllete dagatıyo sonra patlıyo yaptıgı yanlıs uzmanızdan ızın alıp oraya yazsalar bır sey demıyıcem ılk once ızın al ondan sonra yaz kı ızın vermez zaten boyle bır seye adam guncelleyıp koydugunda o şifreyide değiştirir kıranlarda giremez artık hayırlı olsun herkese