Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incelenmemis kimsenin kullanmasini tavsiye etmemcrypter visual basic veya c# ile en basit yazabilirsin
hazır yazılmışlarda var benim eski kullandığım amma şimdlerde iş görömü bilmem
ben vmwarede çalıştırdım virus görmedim ne olur ne olmaz diye,
birde revalation cryter var o çok eski bunlar daha güncel (şifre isterse: oficial)
link::
Rez_Protector_1.0.rar - Mirrored.to - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts
Securely upload your files, media and documents to more than 30 cloud storage providers simultaneosuly. Remote Upload files to Google Drive and many other hosts.www.mirrored.to
![]()
AmuseCrypt_ORIGINAL_ARQUIVO
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com![]()
BOSONCRYPTE_WWW.OFICIALTROJAN.NET
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
yani en iyisi yazmayı öğrenmek denebilir miincelenmemis kimsenin kullanmasini tavsiye etmem
edited;
ucretsiz crypter diye bir sey yok piyasada bulsanizda rat yersiniz
cryterler bir süre sonra virus algılanabilir adı üstünde, crytografaincelenmemis kimsenin kullanmasini tavsiye etmem
edited;
ucretsiz crypter diye bir sey yok piyasada bulsanizda rat yersiniz
programlama dili biliyorsanız yazıp bizlede paylaşırsanız güzel olur programların ömrü az oluyo malum virüstotal paylaşıyo virüs programları ayıkıyoyani en iyisi yazmayı öğrenmek denebilir mi
dostum crypterin ne oldugunu biliyorum kendi yazdigini paylasirsan guzel olur. ordan burdan buldugunu atarsan rat yer milletcryterler bir süre sonra virus algılanabilir adı üstünde, crytografa
ben hepsini kullandım %60-70 lik bir cryto yapıyolardı ama dediğim gibi sanal makinede.
programlama dili biliyorsanız yazıp bizlede paylaşırsanız güzel olur programların ömrü az oluyo malum virüstotal paylaşıyo virüs programları ayıkıyo
amma ollydbg ilede %100 olmasada 50/60 fud yapabilirsin biraz araştırsan prog. yazmakdan daha kısa hal olur zannımca
Nasıl yapalım o zaman hocam ?5 veya 6 ay günlük araştirma yaparsan ve metot olarak anlarsan js.pyton vs 2022 (7.veya 8ci) ayında bir crypte sahibi olur ve belki bizimlede paylaşîrsın.
Crypt yazmak pek kolay değil ancak video izliyerek yapabileceklerini düşünenler de var deniyorlar ama denemekten öte geçemiyorlarkendilerini yoruyorlar.
İşin temeline inmedikleri için bir zaman sonra vazgeciyorlar.
Crypter satın almak mantıklı değil ama birine yazdırmak inşaa ettirmek daha bir akla yatan yöntem bunun içinde samimi olduğun biri olmalıydı (Malesef) öyle biri olmadığı içinde burdasin ve konu açıp cevap olarak bunu okuyorsun.
@0daxabc0
Nasıl yapalım o zaman hocam ?
Eğer kodlayamayacaksan crypterı direkt satın alabilirsin. Ben data encoder kullanmıştım daha öcnesinde gayet memnundum. Bir araştır istersen.Nasıl yapalım o zaman hocam ?
crypter visual basic veya c# ile en basit yazabilirsinmerhabalar acaba nasıl crypter yazabilirim veya virüssüz şekilde nasıl crypter bulabilirim bilen birileri var mı?