Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor bedava vermezler aylik 120 dolara satarlar telegramda öyle crypterlarıCrypter varmı ya vtde 2 3 çıkarsa da olur
Doğru var ama patlamış olabilir cok uzun süre geçti hic paylaşan yokki keske arge ekibi yapsa paylaşsaForumumuzdaki undetected kategorisinde yeterince var
İletirizZor bedava vermezler aylik 120 dolara satarlar telegramda öyle crypterları
Doğru var ama patlamış olabilir cok uzun süre geçti hic paylaşan yokki keske arge ekibi yapsa paylaşsa
patlak hepsını denedımForumumuzdaki undetected kategorisinde yeterince var
Denemeden paylaşılmıyor .net uzantılı crypter da .py denemişsinizdir .exe denemişsinizdirpatlak hepsını denedım
hocam bende denedım patlak hepsi. bi tane kali yöntemi var oda çok etkilimi bilmiyorum, exe2hex modülünü kullanıyorsunuz msfvenom'dan payload çıkarırsanız çıkarıyor ama kendi exe dosyanızı koyarsanız çıkarmıyor bende loadingte kalıyor (bu arada tamamıyla fud olmasada sadece 2 tane detected atıyor o yüzden harika çözebilirseniz süper yani)Denemeden paylaşılmıyor .net uzantılı crypter da .py denemişsinizdir .exe denemişsinizdir
Hangisi 2 detected kalıyor?hocam bende denedım patlak hepsi. bi tane kali yöntemi var oda çok etkilimi bilmiyorum, exe2hex modülünü kullanıyorsunuz msfvenom'dan payload çıkarırsanız çıkarıyor ama kendi exe dosyanızı koyarsanız çıkarmıyor bende loadingte kalıyor (bu arada tamamıyla fud olmasada sadece 2 tane detected atıyor o yüzden harika çözebilirseniz süper yani)
Hangisi 2 detected kalıyor?