Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Crytek 3 Almanya doğumlu Türk kardeş tarafından kurulan bir oyun firması.Bu ünlü bir şirket mi?
Dün, Bionluk'ta birisi bu şirketin logosunun tarzında logo tasarımı istediğini belirtmişti. Şimdi karşıma çıkınca değişik geldi.
Oyunları duydum, şirket de kulağıma Enis Kirazoğlu'ndan tanıdık geliyor gibi.Crytek 3 Almanya doğumlu Türk kardeş tarafından kurulan bir oyun firması.
CryEngine oyun motoru ve Crysis oyunları ile biliniyorlar.
aynı zamanda Farcry 1 oyununun yapımcısı olup serinin temellerini atmışlardır.
Dostum ben bu ismi 2008'ten resmi çalışmalarımın hepsinde kullanıyorum. 2012'de de bu isimle foruma üye olmuşum. Yani bu "çocuklar" diyeceğim, bu panelleri açmadan önce de zaten ben bu isimle kendi piyasamda tanınıyordum. Son zamanlarda çokça geliyor bu soru bana, avukatım ile görüşüp yasal bir süreç başlatılabilecekse başlatmasını talep edeceğim.Elinize Sağlık Güzel çalışmalar olmuş fakat hocam ayıptır sorması isminizdeki Quarex Yazısı Dikkatimi Çekti Sorgu Panel olan Quarex ile bir bağlantınız vs. varmı yoksa öylesine aklınıza Geldi Quarex Nick'imi almak istediniz