TrTorium
Uzman üye
İyi Günler Arkadaşlar Bu Yazımızda CS:GO'da Nasıl Fps Artışı Sağlayabileceğimizi İnceleyeceğiz İlk Olarak Oyunun Görüntü Ayarlarından Başlayalım
Ekran Çözünürlüğünün Azaltılması FPS'yi Olumlu Yönden Etkiler Lakin Kimi Oyuncular Alıştıkları Çözünürlüğün Dışına Çıkamıyor Bu Yüzden Bu Ayarın Alıştığınız Ayar'da Kalmasını Öneririm.
Bunun Dışında Gelişmiş Video Seçeneklerini Resimde Gördüğünüz Gibi Yapmanızı Öneririm.
Daha Sonra Nvidia Denetim Masasını Açıyoruz(Masaüstündeyken Sağ Tıklarsanız Bu Seçeneği Görebilirsiniz,Diğer Bir Yolu İse Sağ Alt Kısımdaki Simgelerden Nvidia Simgesine Tıklama Yaparak'da Açabilirsiniz)
Gelişmiş 3D Görüntü Ayarlarını Kullan'ı Seçiyoruz
Daha Sonra 3D Ayarlarının Yönetilmesi Kısmına Geçiyoruz Ve Şu Ayarlamaları Yapıyoruz ;
Daha Sonra Steam Menüsünden Kütüphane'ye Gelip CS:GO'ya Sağ Tıklıyoruz Ve Özelliklere Geliyoruz Ve Şuraya Tıklıyoruz ;
Şuan Benim Kullandığım Değerler Aşağıdaki Resimdeki Gibidir Lakin Siz Kendi Bilgisayarınıza Uygun Olarak Ayarlamalısınız Peki Hangi Komut Ne İşe Yarıyor Onu'da Açıklayayım;
-freq:Monitörünüzün Hz Değeridir Bu Değeri Monitörünüze Uygun Ayarlamanız Biraz Üstünde Ayarlamak İstiyorsanız'da En Fazla 10 Üstünü Ayarlamanızı Öneririm Çok Fazla Artırırsanız Tearing Dediğimiz Yırtılmalar Gerçekleşir Düşürürseniz'de Sağlıklı FPS Değerleri Alamazsınız.
-w ve -h Ekran Çözünürlüğünüzdür Yine Kendinize Göre Ayarlamalısınız
-threads:Bu Değer İşlemcinizin Thread Değeridir İşlemci Modelinizin Özelliklerini İnternetten Araştırarak Uygun Değeri Girebilirsiniz.
-high:Bu Komut Oyunun İşlemci'deki Değerini Ayarlayan Komut'dur Yüksek Öncelikli Olduğundan FPS Artışı Sağlanacaktır.
-novid:Bu Komutu İsterseniz Kullanmıyabilirsiniz Açılıştaki CS:GO Görselini Atlıyacaktır.
Özellikle Eski Bilgisayarlar'da İşe Yarayacak Diğer Bir Adım İse Şudur;
Bilgisayarımızın Sistem Özelliklerine Giriyoruz Ve Gelişmiş Sekmesinden Şu Kısma Tıklıyoruz ;
Burdan Performans'a Yönelik Seçim Yapıyoruz Ve Tamam Diyoruz ;
Rehberimizin Sonuna Geldik Arkadaşlar İyi Forumlar
© Copyright TurkHackTeam.Net
Son düzenleme: